Inapoi

Umbrele pescuit si camping Preston

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei umbrele de pescuit Preston

Pentru a beneficia de confort im timpul sesiunilor de pescuit, pescarii au nevoie de echipament care sa le asigure protectia la ploaie, vant sau soare. Astfel, de-a lungul ultimilor ani numeroase branduri si-au dezvoltat game de produse ce raspund cerintelor pescarilor. Umbrelele pentru pescuit fac parte din aceste produse, iar numeroasele modele in care se regasesc permit alegerea variantei potrivite tinand cont de diametru, material, culoare, etc. Alegerea unei umbrele Preston asigura standardele inalte de calitate si rezistenta pentru care sunt recunoscute produsele brandului.

Cum alegem o umbrela de pescuit Preston

Pentru alegerea unei umbrele de pescuit, se iau in calcul mai multe detalii, diametrul, sistemul de inclinare, culoare, sau materialul din care este realizata sau se poate alege o umbrela de pescuit in functie de buget sau brand preferat. Oricare ar fi criteriile care stau la baza alegerii facute, o umbrela de pescuit trebuie sa asigure protectia impotriva elementelor naturii (ploaie, vant, soare) si sa reziste la conditiile dificile care pot sa apara in timpul sesiunilor de pescuit.

Umbrelele de pescuit Preston sunt realizate din materiale performante care asigura utilizarea acestora o perioada indelungata in cele mai bune conditii iar designul lor este realizat tinand cont de cerintele pescarilor si diferitele situatii la care trebuie sa fie adaptate.

Constructia versatila a umbrelelor Preston le recomanda pentru utilizarea cu usurinta atat de catre pescarii cu experienta cat si de cei care abia descopera frumusetea pescuitului. Materialul impermeabil, cusaturile lipite, sistemul de inclinare si fixare si spitele realizate din fibra de sticla formeaza un ansamblu caracterizat prin greutatea redusa si posibilitatea adaptarii la orice situatie.

Diametrul mare al umbrelelor Preston asigura protectia eficienta impotriva razelor solare, ploii sau vantului asigurand confortul pescarilor pe parcursul zilei de pescuit. Iar suportul ajustabil permite instalarea umbrelei pe orice tip de teren.

Preston Space Maker Multi 60” Brolly este unul din modelele umbrelelor de pescuit Preston. Culoarea gri aleasa pentru acesta umbrela reduce cantitatea de caldura care este absorbita de aceasta, facand-o potrivita pentru pescuitul in zilele calduroase de vara. Astfel, aceasta asigura protectia pescarilor atat impotriva razelor solare cat si a vantului si ploii fiind recomandata petnu utilizarea in numeroase situatii si diferite anotimpuri.

De ce sa alegi o umbrela de pescuit Preston de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online si fizic se segasesc diferite modele de umbrele pentru pescuit la preturi mici, Preston fiind unul din brandurile care se remarca prin produsele realizate la cele mai inalte standarde ale calitatii. Specificatiile care se regasesc la fiecare model alaturi de recomandarile consultantilor Total Fishing faciliteaza alegerea umbrelei potrivite pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur