Inapoi

Accesorii cantarire

Nu gasim produse potrivite selectiei.

Prinderea unui exemplar impresionant aduce satisfactii dar si necesitatea utilizari echipamentului potrivit pentru recuperarea, scoaterea la mal si asigurarea protectiei pestelui in timpul cantaririi.

Pentru reducerea efortului in timpul cantaririi este nevoie de un cantar cu maner ergonomic ce asigura o buna prindere. Poate fi adaugat un suport de cantarire in cazul in care cantarul electronic sau manual utilizat nu are un maner care sa asigure o buna prindere.

Suportul pentru cantarire este realizat din material rezistent (ex. otel inoxidabil), astfel incat permite o utilizare indelungata fara a se deteriora. Este acoperit cu material EVA ce atenueaza impactul asupra mainilor in timpul ridicarii sarcinilor mari si asigura o buna prindere.

Carligul din aluminiu anodizat, in functie de model, permite atasarea rapida la cantar pentru a nu pierde timpul pretios pentru supravietuirea pestelui prins.

Suporturile pentru cantar sunt insotire de husa pentru transport ce impiedica deteriorarea acestora in timpul deplasarii si depozitarii.

Daca sunteti in cautarea unui produs pentru cantarirea pestelui, un cantar sau suport pentru cantarire, le puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi foarte bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget pana la cele din gama superioara de pret. Toate sunt realizate din materiale de calitate ce isi pastreaza calitatile in timpul utilizarii si garanteaza siguranta pestilor in timpul cantaririi. Multe poarta semnatura unor branduri renumite prin calitate si inovatie, astfel incat fiecare pescar poate gasi modelul potrivit in functie de preferinte sau de celelalte elemente de echipament de pescuit pe care le utilizeaza.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur