Inapoi

Plute match, slidere

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 180

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 180

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la match este necesara utilizarea unor plute potrivite pentru diferite situatii atat la pescuitul pe lacuri cat si pe ape curgatoare.

Folosirea unui waggler cu greutatea reglabila din alama, wolfram etc, permite adaptarea plutei la conditiile specifice ale locului de pescuit ales. Acestea, cu corpul realizat din materiale de calitate, de mare densitate si antene interschimbabile pot sesiza cele mai fine trasaturi, imbunatatind sansele de prindere ale exemplarelor dorite. Forma aerodinamica a plutei permite lansarile precise pe vad.

De asemenea, pentru pescuitul la match poate fi ales un slider. Cu corp realizat din lemn de balsa etc, tija realizata din cele mai noi materiale performante disponibile pe piata de profil ( sinflex, rohacell etc) si greutati reglabile, acestea vin insotite ( in functie de model) de antene interschimbabile ce permit adaptarea la diferite conditii ale locului de pescuit.

Materialul din care sunt realizate, greutatea si culoarea plutelor pentru pescuitul la match pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte, necesitati si buget pentru a se potrivi echipamentului folosit si locului de pescuit preferat.

De asemenea, sunt disponibile pentru achizitionare separata diferite antene pentru plutele de match compatibile cu anumite modele sau universale care permit adaptarea acestora la fiecare situatie.

Numeroase modele de plute pentru pescuitul la match sunt disponibiile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi accesibile indiferent de bugetul alocat, de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret realziate cu ajutorul materialelor performante si al celor mai noi tehnologii disponibile pentru a imbunatati experienta pescarilor de stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur