Momitoare feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 594

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 594

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la feeder o importanta deosebita este acordata momitoarelor feeder. Acestea au diferite forme si dimensiuni putand fi utilizate in functie de locul de pescuit ales sau de preferintele fiecarui pescar.

Exista momitoare pentru diferite tipuri de nada sau  momeala si pentru pescuitul pe lacuri sau ape curgatoare.

Materialul din care sunt realizate ( metal sau plastic) forma rotunda sau patrata, tipul culisant, cu tija etc sau greutatea fiecarui momitor feeder sunt elemente de care tinem cont in momentul achizitionarii unui produs potrivit pentru urmatoarea partida de pescuit stationar.

De la momitoarele de mici dimensiuni pana la cele pentru nadire, toate modelele permit plasarea nadei la locul dorit pentru atragerea si mentinerea interesului pestilor vizati, astfel incat rezultatele obtinute in timpul partidei de pescuit la feeder sa fie cele mai bune.

Momitoarele feeder pot fi utilizate atat la pescuitul pe lacuri cat si pe ape curgatoare in functie de model si greutate.

Produsele sunt realizate din materiale de calitate ce rezista la utilizare indelungata in cele mai bune conditii.

Indiferent de modelul dorit, puteti gasi numeroase momitoare feeder in magazinul online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti disponibil pentru echipamentul de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii din domeniul producerii echipamentului de pescuit.

Momitoarele sunt disponibile pentru achizitionare la bucata sau in set, putand fi schimbate dupa locul de pescuit ales, echipamentul utilizat, preferinte sau nada folosita.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar