Inapoi

Fire fluorocarbon spinning

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 363

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 363

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Din categoria fire pescuit spinning, gama de fire fluorocarbon sunt o optiune ideala datorita invizibilitatii. Ape limpezi, pesti mofturosi sau circumspecti, fir invizibil.

Un fir pescuit fluorocarbon poate avea doar un invelis sau poate fi confectionat in totalitate din fluorocarbon. In ambele cazuri, componenta fluorocarbon joaca un rol important si ii confera firului calitati deosebite. Astfel, monofilamentul  devine un monofilament fluorocarbon cu un indice de refractie ce ii permite sa devina aproape invizibil, capata rezistenta la abraziune si rezistenta la UV.  Invelisul de fluorocarbon si silicon ce acopera firul previn absorbtia apei, ceea ce face ca performanta firului sa nu fie afectata. Un fir monofilament senzitiv, fara memorie este un must have. De asemenea, o rezistenta buna la nod si scufundare rapida sunt calitati pe care nu le poti trece cu vederea.

Cand cauti cel mai bun fir fluorocarbon urmaresti aceste detalii. Cu atat mai mult cu cat poate avea multiple utilizari. Versiunile mai subtiri pot fi folosite la legarea carligelor, variantele de dimensiuni medii pot fi folosite ca fir principal, iar cele mai groase ca inaintas.

Daca in locul unui fir textil optezi pentru un fir fluorocarbon spinning, alegerea nu va fi dificila. Din doua click-uri se deschid o multitudine de oferte pe fire spinning. Nu ai nevoie decat de rabdare, ceea ce unui pescar nu ii lipseste, ca sa poti parcurge pe-ndelete optiunile .

Alegerea unui fir potrivit este un pas important catre o partida reusita.


Ce este un fir fluorocarbon spinning ?

Un fluorocarboin pentru spinning este un fir cu mai multe intrebuintari. poate servi drept struna, ianintas sau fir principal. Gratie proprietatilor sale, este utilizat intens de pescarii, avand acelasi indice de refractie cu cel al apei ( invizibil ), rezistenta la abraziune, si densitate ridicata.


Cand folosim o struna fluorocarbon spinning ?

In pescuitul la stiuca cu naluci artificiale , o struna din fluorocarbon ofera pescarului o prezentare diferita. Desi are un diametru mare, se comporta mult mai bine, influetand pozitiv evolutia unor naluci care necesita un segment mai rigid si invizibil, asa cum sunt shad-urile Rapala, gama X-Rap Peto.


Cand este recomandat un inaintas fluorocarbon spinning ?

In absolut toate situatiile de pescuit rapitori in tehnica jigging. Avantajele sunt greu de egalat. Portiunea de fir folosita ca inaintas ofera o protectie mai buna pe zonele cu substrat complex. Are un rol secundar de franare in evolutia nalucii si nu in ultimul rand invizibilitate.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur