Inapoi

Echipament pregatire nada

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 515

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 515

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Dynamite Baits Swim Stim la Greaca Cercani
Urmareste filmul "Dynamite Baits Swim Stim la Greaca Cercani"!

Astazi pescuim pe lacul Greaca Cercani in tehnica method. Radu s-a pregatit si cu proba practica in urma atelierului din magazin unde ne-a oferit informatii despre gama de nada Dynamite Baits si cu precadere seria denumita Swim Stim. Va pregati o reteta mixta compusa din Original Amino si Krill pe care o aditiveaza cu pelete de 3 mm Original Amino.Cele 4 ore de pescuit sunt dedicate familiei de lansete Shimano Aero X5 in varianta 3,90 m 150 gr si 3,60 m 90 de gr.

Proba practica implica un vad in apropiere si un pescuit la distanta izolat unde fiecare lansare va fi pe o zona diferita. Prin comparatie, vom putea vedea capacitatea de atractie a nadei in cele doua situatii. Nu in ultimul rand, vom putea observa si cum se comporta cele doua lansete care intra astazi la apa! Vadul din apropiere este destinat testarii capacitatii nadei de a tine pestii pe zona .

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pregatirea in cele mai bune conditii a nadei in timpul partidelor de pescuit se poate realiza usor cu ajutorul unor produse concepute special pentru acest domeniu al pescuitului.

Astfel, numeroase branduri au dezvoltat game de produse pentru pregatirea nadei iar in magazinul de pescuit online si cel fizic sunt disponibile diferite modele potrivite celor mai riguroase cerinte ale pescarilor.

Puteti alege o galeata pentru nada. Realizate din plastic rezistent acestea permit pregatirea nadei si pastrarea ei pana in momentul utilizarii. Exista si varianta alegerii unui set ce cuprinde galeata, sita, bac, nada si capacul care se inchide ermetic asigurand pastrarea proprietatilor continutului.

De asemenea, pentru pregatirea nadei pot fi achizitionate site pentru nada. Fabricate din metal sau plastic, acestea sunt disponibile in mai multe marimi pentru diferite modele de galeti.

Alegerea unui bac pentru nada sau a unui set cu mai multe componente de diferite marimi faciliteaza utilizarea momelii potrivite locului de pescuit ales sau pestelui vizat si adaptarea rapida ala conditiile aparute. Pliabile si realizate din material impermeabil, acestea pot fi usor utilizate si curatate.

Diferite alte elemente de echipament completeaza gama produselor pentru pregatirea nadei venind in sprijinul pescarilor pentru imbunatatirea confortului acestora si pentru facilitarea efortului depus in timpul partidelor de pescuit.

Numeroase produse din gama echipamentului pentru pregatirea nadei sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit. Produsele sunt realizate din materiale de calitate si poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a echipamentului produs.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur