Echipament pregatire nada

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 423

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Sita pentru momeala Drennan DMS Pellet Strainer
  • Nou
  • Mai ieftin cu 16 %

  Sita pentru momeala Drennan DMS Pellet Strainer

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 17,20 LEI Pret Special 14,40 LEI
 2. Set galeata Haldorado 16L
  • Nou
 3. Foarfeca MS Range worm Scissors Fine 3 Blade
  • Mai ieftin cu 10 %

  Foarfeca MS Range worm Scissors Fine 3 Blade

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 39,00 LEI Pret Special 35,10 LEI
 4. Foarfeca MS Range worm Scissors Fine 5 Blade
  • Mai ieftin cu 10 %

  Foarfeca MS Range Worm Scissors Fine 5 Blade

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 47,00 LEI Pret Special 42,30 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 423

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pregatirea in cele mai bune conditii a nadei in timpul partidelor de pescuit se poate realiza usor cu ajutorul unor produse concepute special pentru acest domeniu al pescuitului.

Astfel, numeroase branduri au dezvoltat game de produse pentru pregatirea nadei iar in magazinul de pescuit online si cel fizic sunt disponibile diferite modele potrivite celor mai riguroase cerinte ale pescarilor.

Puteti alege o galeata pentru nada. Realizate din plastic rezistent acestea permit pregatirea nadei si pastrarea ei pana in momentul utilizarii. Exista si varianta alegerii unui set ce cuprinde galeata, sita, bac, nada si capacul care se inchide ermetic asigurand pastrarea proprietatilor continutului.

De asemenea, pentru pregatirea nadei pot fi achizitionate site pentru nada. Fabricate din metal sau plastic, acestea sunt disponibile in mai multe marimi pentru diferite modele de galeti.

Alegerea unui bac pentru nada sau a unui set cu mai multe componente de diferite marimi faciliteaza utilizarea momelii potrivite locului de pescuit ales sau pestelui vizat si adaptarea rapida ala conditiile aparute. Pliabile si realizate din material impermeabil, acestea pot fi usor utilizate si curatate.

Diferite alte elemente de echipament completeaza gama produselor pentru pregatirea nadei venind in sprijinul pescarilor pentru imbunatatirea confortului acestora si pentru facilitarea efortului depus in timpul partidelor de pescuit.

Numeroase produse din gama echipamentului pentru pregatirea nadei sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit. Produsele sunt realizate din materiale de calitate si poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a echipamentului produs.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar