Inapoi

Lansete crap Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete Baracuda

Pentru pescuitul la crap lanseta utilizata este o componenta esentiala cand vine vorba de echipamente de pescuit, astfel incat alegerea lansetei potrivite poate face diferenta intre reusita zilei de pescuit sau esecul acesteia. Lansetele pentru pescuitul crapului de la Baracuda – furnizor articole pescuit local - sunt realizate din cele mai bune materiale, adaptate conditiilor de pescuit locale si sunt realizate in cele mai bune fabrici care au o experienta indelungata in fabricarea echipamentelor de cea mai buna calitate. Gama lansetelor pentru pescuitul crapului de la Baracuda este adaptata diferitelor situatii intalnite pe ape comerciale sau salbatice.

Unde poti folosi lanseta Baracuda

Numeroasele modele de lansete de crap Baracuda permit folosirea produsului potrivit indiferent de locul de pescuit ales. Pentru pasionatii pescuitului pe lacuri cat si petnru cei ce pescuiesc pe rauri exista lansete Baracuda ce pot fi utilizate indiferent de situatie. Atat lansete cu 2 tronsoane sau 3 tronsoane cat si lansete telescopice (Ozzy, Snake Tele Carp), sunt lansete de 3.90m ce pot fi utilizate pentru lansarea usoara la distanta, acestea avand rezerve mari de putere (3lbs, 3.5lbs) pentru a nadi cu usurinta locul ales. Lansetele Baracuda Mustang II, Evolution, Carp Hunter, Conpetition sau lanseta telescopica Baracuda Wizard fac parte din gama performanta dedicata pescuitului la crap, care este la dispozitia pescarilor ajutandu-i sa obtina rezultate remarcabile in fiecare zi. Blank-urile sunt realizate din fibra de carbon rezistenta la cele mai solicitante provocari iar componentele cu care sunt echipate lansetele (inele, mandrina, finisajul manerului) aduc lansetele Baracuda la un standard superior al calitatii si recomanda Brandul nu doar ca furnizor de articole de pescuit ci si ca producator al acestora.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Baracuda de la Total fishing

Gama variata de oferte a lansetelor pentru crap Baracuda este disponibila in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania, atat fizic cat si online. Fiecare pescar de crap poate achizitiona modelul preferat de lanseta avand garantia calitatii si a cumpararii unui produs performant la cele mai bune oferte si preturi.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur