Inapoi

Monturi, carlige legate pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 93

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 93

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru reusita unei partide de pescuit montura utilizata este extrem de importanta. O montura buna va atrage pestele si va rezista in timpul inteparii si recuperarii acestuia in timp ce o montura efectuata gresit poate pune in pericol succesul zilei de pescuit.

Pentru a evita situatiile neplacute dar destul de des intalnite exista solutia achizitionarii monturilor de pescuit realizate de branduri recunoscute cu materiale de calitate. Acestea diminueaza riscul cedarii monturii in momentul cel mai nepotrivit.

Se pot alege monturi dintr-o gama variata, pentru diferite tehnici de pescuit, monturi cu plumb pierdut sau cu plumb culisant, montura cu momitor etc. De asemenea putem alege monturi gata pregatite pentru pescuitul unei singure specii vizate. Asadar intalnim monturi speciale pentru fitofag, montura tehcno fitofag, montura pescuit novac/ montura novac cu pluta, montura caras zi si noapte, montura caras 2 carlige, montura caras ape curgatoare si multe alte modele, prezente in portofoliul nostru.

De asemenea exista posibilitatea alegerii carligelor de pescuit legate. Acestea, ca si monturile, sunt potrivite atat pentru pescarii aflati la inceputul acestei frumoase pasiuni cat si pentru cei experimentati, dar care doresc sa economiseasca timpul dedicat pregatirilor si sa acorde mai mult timp pescuitului.

Monturile se ataseaza usor la firul principal si pot fi alese in functie de locul de pescuit, preferinte, tipul de peste vizat sau tehnica de pescuit adoptata.

Monturile si carligele legate pot fi alese si in functie de tipul de fir utilizat, lungimea, culoarea, diametru acestuia, culoarea, forma si marimea carligului sau cautand brandul preferat.

Oricare ar fi alegerea pe care o preferati gasiti numeroase modele de la branduri cunoscute prin materialele de calitate utilizate si seriozitatea demonstrata de-a lungul anilor in realizarea unor produse competitive. Produse din game de pret diferite, de la cele ieftine, cu preturi mici accesibile pentru orice tip de buget pana la cele din gama superioara de pret.Ce inseamna carlige legate ?

Prin carlige legate se face referire la partea monturii care defineste carligul si firul atasat acestuia. Poarta si denumirea de " rig".


Cum imi aleg carlige legate pentru feeder ?

In functie de tipul momelii, se pot alege carlige legate pentru feeder care permit diferite metode de atasare cum ar fi : spin, banda sau fir de par.


La ce folosesc carligele legate cu spin ?

In general, carligele legate cu spin se preteaza momelilor de tip pop-up sau critic echilibrate. Rolul spinului este de a sustine momeala si de a modifica nivelul de flotabilitate al acesteia.


Ce carlige legate pentru crap sunt recomandate ?

Tipul momelii de carlig dicteaza ce carlige legate pentru crap sunt recomandate. De asemenea, talia exemplarelor impune si marimea carligelor, corelata cu dimensiunea momelii.


Ce carlige legate cu fir de par sunt mai bune ?

Exista o gama variata de carlige legate cu fir de par. In functie de tipul monturii sau natura substratului, carligele se aleg ca atare. Pot fi carlige legate cu fir moale ( soft ) sau cu fir camasuit ( substrat complex ).

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur