Inapoi

Capete suporti pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru fixarea sigura a lansetelor in timpul pescuitului general au fost dezvoltate game de produse speciale ce asigura protectia echipamentului in timpul trasaturilor puternice sau in conditii de vant puternic.

Astfel mai multe tipuri de capete de suport sunt disponibile, modelul (U sau V), culoarea neagra etc, ce asigura o buna vizibilitate in timpul zilei sau fluo pentru pescuitul nocturn, locasul pentru starlite sau finisajul ce nu deterioreaza blank-ul sunt doar cateva din elementele care conteaza in momentul achizitionarii unui cap pentru suportii utilizati in timpul partidelor de pescuit general.

De asemenea, cele mai multe modele au filet universal fiind compatibile cu majoritatea modelelor de suporti existente pe piata.

Materialul din care sunt realizate capetele pentru suporti nu deterioreaza blank-ul permitand o buna fixare a lansetei si utilizarea in cele mai bune conditii un timp indelungat.

Indiferent de modelul pe care il cautati, il puteti gasi alaturi de numeroase alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi accesibile, de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniu, de catre branduri renumite pentru calitatea si rezistenta echipamentului fabricat.

Gama variata de capete pentru suportii utilizati in pescuitul general, alaturi de specificatiile existente pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor, permit alegerea produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar indiferent de experienta acestuia si asigura mentinerea pozitiei fixe a lansetelor in cazul trasaturilor violente ale exemplarelor de mari dimensiuni sau in conditii de vant puternic.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur