Inapoi

Boilies-uri pop-up

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 639

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 639

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la crap pe ape adanci si reci
Urmareste filmul"Pescuit la crap pe ape adanci si reci"

In aceast episod, Radu Dascalescu va pleca La pescuit cu TotalFishing in compania lui Toni Comsa : inginer piscicol, administrator de lac, membru in echipa Senzor ca pescar sportiv. Asadar, vom avea subiecte interesante care speram sa va fie utile prin informatia pe care Radu o va " fura " de la Toni. Green Paradise, Balaton dar si Hermes Peris sau Moara Vlasiei vor fi subiecte atinse. Sigur ca nu am omis nici lacul Corbu ! Vom afla de la Toni notiuni interesante despre comportamentul crapilor in lacurilor cu adancimi mari. Nu se vor hrani oriunde si oricum. O tehnica salvatoare poate fi cea de zig rig. Aflam experientele lui Toni in aceasta tehnica.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Ce este pop-up la pescuit

Cand vine vorba de pescuitul la crap, pasim intr-un univers extrem de complex si diversificat, de la echipamente de pescuit ( lansete, mulinete, huse lansete crap, genti de accesorii, cutii pescuit etc. ) la accesorii si momeli special concepute pentru a aduce la mal specimenele de crap.

Momelile dezvoltate pentru pescuitul la crap poarta denumiri diverse, fiind clasate dupa actiunea si mecanica pe care o ofera monturilor de crap utilizate pe malul apei.

Termeni precum pop-up pescuit, boilies pop-up sau pop-up fluo sunt din ce in ce mai intalniti in limbajul pescarului modern, aceasta momeala minune revolutionand abordarile pescuitului la crap contemporan.

Cand vine vorba despre pop-up-uri pescuit, magazinul nostru va ofera o gama variata de produse, cu cele mai bune oferte disponibile pe piata actuala.

Un pop-up bun, un crap mare, o partida de pescuit reusita! Asa am vrea sa fie jurnalul de final al fiecarui pescar ce alege una dintre variantele propuse in oferta noastra de pop-up-uri dedicate pescuitului profesionist.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur