Inapoi

Prastii pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

58 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

58 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cele mai vandute Prastii pescuit:

Prastie Drennan Softfeed Groundbait - Strong | Prastie Drennan Revolution Caty - XStrong Latex | Prastie Drennan Softfeed Groundbait - X Strong | Prastie Drennan Caty Pole Line Mesh Pouch - Light | Prastie Drennan Revolution Caty - Ultra Soft Elastic | Prastie Drennan ESP Boilie Pult | Prastie Drennan Caty Waggler Range Mesh Pouch - Light | Prastie Matrix Slik Catapult Medium Light Elastic 2.5mm | Prastie Konger Sport Universal, nr.7 | Prastie Trakker Multi PultPrastie Fox Slik Powergrip Multi Pouch Catapult

Alte branduri de Prastii pescuit:

Prastii pescuit Fox | Prastii pescuit Drennan | Prastii pescuit Matrix | Prastii pescuit Trakker | Prastii pescuit Konger

 

In timpul pescuitului la crap nadirea locului de pescuit pentru atragerea si mentinerea pestilor pe vad este una din conditiile esentiale pentru petrecerea unei zile reusite pe malul apei in compania prietenilor.

Nadirea locului de pescuit de la distanta (de pe mal) se poate face prin mai multe metode printre care si utilizarea unei prastii de nadire.

Acestea au diferite modele in functie de distanta la care se doreste nadirea, tipul si cantitatea de nada utilizate. Exista prastii pentru lansarea bulgarilor de nada pe distante medii sau lungi sau pentru lansarea boilies-urilor etc

Corpul prastiei poate fi (in functie de model) din plastic rezistent, iar manerul ergonomic cu finisaj cauciucat ce asigura o prindere ferma in timpul lansarii poate contribui la imbunatatirea performantei si preciziei lansarilor.

Prastiile sunt echipate cu elastic rezistent. Pentru modelele care au elasticul realizat din latex se recomanda inlocuirea periodica a acestuia. De asemenea exista si cupe pentru prastie ce pot fi achizitionate separat.

Sunt prastii proiectate pentru boilies-uri, pentru bulgarii de nada, pentru particule (seminte de canepa, porumb, pelete, alune tigrate) etc.

Puteti alege un model care are cupa din plastic, ce impiedica strivirea bulgarilor de nada in timpul lansarii.

Daca sunteti in cautarea unei prastii pentru nadirea locului in timpul unei partide pescuit la crap, magazinul de pescuit online este locul potrivit pentru a gasi modelul potrivit cerintelor, indiferent cat de riguroase ar fi. Gama larga de modele disponibile la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul disponibil pana la cel mai scumpe, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii pentru imbunatatirea performantelor in ceea ce priveste nadirea. Acestea dispun si de rezerve de elastic prastie pentru a avea mereu la indemana kit-ul necesar de reparatie a prastiilor.

Ce este o prastie pentru pescuit ?

O prastie pentru pescuit este un sistem la care pescarii de crap apeleaza pentru a plasa nada de pescuit la anumite distante de mal, in functie de necesitati. Vine in mai multe modele pentru a deservi o gama mare de nade si momeli ce se pot folosi.

 

Este diferita o catapulta fata de o prastie pentru pescuit ?

 

Da, este diferenta intre o prastie si o catapulta pentru pescuit. Desi scopul este similar, cantitatea de nada si distantele la care se poate nadi sunt diferite.

 

Ce inseamna o prastie pentru nadire la distanta ?

 

Se face referire la un produs gandit sa poata lansa nada la distante mai mari de 40 de metri. Prin nada se face referire atat la groundbait cat si la boilies-uri tari sau boilies-uri solubile

 

Cum aleg o prastie profesionala?

 

Producatori importanti de prastii de pescuit sunt Drennan , ESP, FOX, sau Gardner.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur