Fire strune fluorocarbon

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 197

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 197

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la spinning si casting utilizarea unor strune din material rezistent  atenueaza socul in momentul atacurilor puternice ale exemplarelor de mari diemnsiuni si mareste numarul capturilor.

Exista mai multe variante de fire utilizate pentru strune in pescuitul la spinning: firul monofilament, firul fluorocarbon si firul metalic.

Firul fluorocarbon are o rezistenta la abraziune imbunatatita in comparatie cu firul monofilament, iar capacitatea de a ramane invizibil in apa mareste sansele unor atacuri din partea pestilor rapitori.

Lungimea, diametrul, rezistenta si brandul unui fir fluorocarbon sunt cateva detalii de care se tine cont in momentul achizitionarii unui fir pentru leader, astfel incat fiecare pescar de spinning poate alege firul in functie de preferinte, buget, echipament utilizat sau de caracteristicile locului de pescuit ales.

Exista fire fluorocarbon cu strat exterior de protectie (ex. Titaniu) care imbunatateste rezistenta firului la abraziune si la nod, permitand lansarile usoare la distanta si recuperarea in siguranta a pestilor.

Sistemul de bobinare paralel asigura mentinerea calitatilor firului fluorocarbon o perioada indelungata pentru pescuitul in conditii optime.

De asemenea, exista varianta achizitionarii unor strune fluorocarbon echipate, gata de utilizare. Acestea pot fi utilizate rapid, fara a necesita timp si accesorii pentru pregatire. Firele utilizate pentru strune si accesoriile ( agrafe, varteje etc) sunt realizate din materiale de calitate, iar pescarii de spinning pot alege strunele de la brandul preferat.

Numeroase modele de fire fluorocarbon pentru leader si strune sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar