Inapoi

Suporti pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 63

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 63

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Partidele de pescuit general necesita utilizarea unor elemente de echipament rezistente, potrivite pentru a ajuta la aducerea la mal in siguranta a exemplarelor de mari dimensiuni.

Pentru pescuitul general se pot utiliza numeroase accesorii pentru fixarea lansetelor. Astfel puteti alege din numeroasele modele de pichetisau suporti ce permit o buna pozitionare a lansetei pe orice tip de teren in asteptarea trasaturilor puternice.

Modelul suportului (in forma de U sau V etc), tipul suportului ( fix sau telescopic), lungimea, materialul din care este realizat ( aluminiu, otel inoxidabil) sau varful acestuia, potrivit pentru diferite tipuri de teren, sunt doar cateva din elementele care sunt luate in considerare in momentul achizitionarii unui suport de lanseta pentru urmatoarea partida de pescuit. Fiecare pescar poate alege un model in functie de locul de pescuit ales, echipamentul utilizat sau alte preferinte.

Orice model de suport pentru lanseta cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic alaturi de multe alte produse ce contribuie la marirea confortului pe malul apei si la imbunatatirea rezultatelor obtinute la capatul unei zile de pescuit. Suportii pentru pescuit general sunt disponibili la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice pescar iar numeroase modele sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a produselor lor, pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in realizarea acestora si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii noilor game de produse destinate imbunatatirii rezultatelor obtinute atat de pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia acum descopera frumusetea pescuitului general.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur