Inapoi

Fire varga, ruba, bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 191

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 191

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii ce practica pescuitul stationar stiu ca utilizarea firului potrivit cu tehnica aleasa este la fel  importanta ca alegerea rubezienei, bolognesei sau vergii perfecte.

Exista o gama larga de fire pentru pescuitul stationar. Puteti alege fire monofilament cu rezistenta buna la abraziune si la nod, elasticitate scazuta si tratament ce le ofera rezistenta la razele UV.

De asemenea, un fir monofilament cu invelis fluorocarbon permite mentinerea invizibilitatii acestuia in apa si mareste rezistenta la abraziune pentru lansarile usoare si recuperarea in siguranta a exemplarelor prinse.

Lungimea, diametrul, rezistenta, culoarea si brandul firului sunt alegeri ce pot fi facute de fiecare pescar in functie de preferinte, bugeti si loc de pescuit ales sau echipament utilizat.

Diferite modele sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit, pana la cele din gama superioara de pret, realizate de branduri recunoscute pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor si pentru utilizarea celor mai noi tehnologii care au plicatii in domeniul producerii echipamentului de pescuit. Toate sunt puse la dispozitia pescarilor de stationar pentru imbunatatirea performantelor realizate de acestia si a confortului lor in timpul partidelor de pescuit petrecute alaturi de prieteni sau in cadrul concursurilor.

Varietatea produselor, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model, ofera ocazia gasirii firului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar in functie de preferintele acestuia, locul de pescuit ales, tehnica practicata, bugetul sau brandrul preferat, astel incat fiecare iesire in mijlocul naturii sa reprezinte o amintire frumoasa.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur