Inapoi

Markere tip H

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru semnalizarea locurilor nadite sau remarcate in timpul scanarii cu sonarul in cadrul partidelor de pescuit la crap pot fi utilizate mai multe produse. O buna semnalizare a locului de pescuit permite vizibilitatea buna a acestuia chiar si in conditii de vant puternic.

Unul din elementele ce pot fi utilizate pentru semnalizarea locului nadit este markerul tip H.

Acestea sunt realizate din materiale reflectorizante ce ofera o buna vizibilitate in orice conditii (distanta mare, valuri sau lumina slaba). Markerul tip H este fabricat din plastic rezistent, flotant, astfel incat va ramane la suprafata apei putand fi usor vazut sau recuperat.

Markerul este compus din partea flotanta, sfoara foarte rezistenta si plumb. Datorita formei sale se desfasoara usor si ramane vizibil.

Exista modele cu sloturi pentru isotopi, acestia putand fi adaugati in functie de preferintele fiecarui pescar si de particularitatile locului sau partidei de pescuit. Unele modele au senzori pentru apa si senzori fotosensibili (se aprind automat la lansarea intunericului). Au si comutator pentru a evita pornirea accidentala in timpul transportului. Indiferent de modelul markerului tip H pe care il cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici accesibile indiferent de bugetul alocat pentru partida de pescuit. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, rezistente in timp la utilizare frecventa si multe poarta numele unor branduri renumite pentru eforturile depuse constant in dezvoltarea elementelor de echipament ce imbunatatesc reusitele prtidelor de pescuit si reduc efortul depus de pescari.

Gama variata de produse ofera ocazia gasirii modelului potrivit in functie de preferintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur