Inapoi

Buzz bars

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 138

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 138

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescarii de crap suportul de lanseta este extrem de important pentru ca o lanseta pozitionata intr-un suport stabil nu risca sa alunece sau sa cada din acesta la cea mai mica trasatura. Un element foarte important care contribuie la pozitionarea sigura a lansetei la locul de pescuit este buzz bar-ul ce se poate utiliza impreuna cu rod pod-ul sau cu pichetul pentru lanseta.

Acestia sunt suporti ce permit utilizarea mai multor lansete, au un numar diferit de posturi in functie de necesitati (buzz bar cu doua posturi, buzz bar cu trei posturi etc.), sunt realizati din material rezistent, inox sau aluminiu si au lungime fixa sau ajustabila.

Finisajul negru mat asigura rezistenta la apa, praf si zgarieturi, avand o durata de utilizare indelungata. Buzz barii sunt disponibili, atat pentru partea din fata, cat si pentru partea din spate a lansetei, si se comercializeaza separat sau in perechi.

Filetul pentru suport sau avertizori electronici este universal putand fi utilizat cu o gama larga de modele. Materialul din care sunt realizati le ofera anumite calitati, un buzz bar din aluminiu este usor in timp ce un buzz bar din inox este rezistent.

Tipul buzz bar-ului fix sau ajustabil este un alt element ce tine de preferintele fiecarui pescar.

Orice model ati prefera, il gasiti in magazinul online de pescuit intr-o gama larga de la variantele cu preturi mici, accesibile indiferent de buget, pana la cele mai scumpe. Dintre toate modelele disponibile cu siguranta veti gasi unul pe plac, la o oferta pe care nu o puteti ocoli.


Ce este un buzzbar ?

Prin buzz bar se face referire la un sistem destinat montarii in aliniament al avertizorilor si suportilor de lanseta pe o tija metalica.


Ce rol are un buzzbar ?

Rolul unui buzzbar este de a sustine avertizorii electronici, suportii de spate si lansetele pe rod pod sau picheti.


Este indicat sa achizitionam un set de buzz bari ?

Buzz barii se achizitioneaza separat, in functie de necesitati. Se aleg in functie de distanta dintre posturi care afecteaza pozitia in aliniament a mulinetelor. Daca sunt mulinete mari si distanta intre posturi mica, este limitata exploatarea unui buzzbar corect.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur