Inapoi

Buzz bars Anaconda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii buzz barilor Anaconda

Pentru pescuitul crapului, indiferent de locul pe care il alege fiecare pescar este nevoie de fixarea sigura a lansetelor si echipamentului de pescuit (avertizori etc). Astfel, au fost dezvoltate de catre producatorii de echipament de pescuit diferite game de produse concepute pentru fixarea pozitiei lansetelor la locul de pescuit. Pescarii care utilizeaza 2,3,4 lansete au nevoie de buzzbars care permit instalarea in siguranta a lansetelor preferate in asteptarea trasaturilor crapilor de mari dimensiuni.

Buzzbarii realizati de Anaconda ofera garantia unor produse fabricate de un brand cu o bogata experienta in domeniul pescuitului la crap. In permanenta investind in dezvoltarea noilor game de produse care au ca scop imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari in timpul sesiunilor de pescuit, Anaconda a conceput diferite game de produse pentru asigurarea stabilitatii lansetelor la locul ales pentru pescuit. Materialele rezistente si designul modern functional al buzz barilor Anaconda permit utilizarea usoara a acestora.

Cum alegem buzz barii Anaconda

Buzzbarii se pot alege in functie de numarul de lansete pe care le folosim, de materialele din care sunt realziati ( inox sau aluminiu) sau alte preferinte.

Exista modele de buzzbar fix sau ajustabil, cu 2 posturi, 3 posturi sau 4 iar culoarea si finisajul asigura o utilizare buna in cele mai dificile conditii.

Buzzbarii Anaconda au filet universal, fiind compatibili cu elemente de echipament de la diferiti producatori iar greutatea redusa si spatiul mic pe care il ocupa in bagaj permit manevrarea usoara si transportul pana la locul de pescuit. Beneficiaza de un sistem rapid de instalare. Modelele telescopice au un design special care impiedica deformarea la sarcinile grele.

SS Buzzer Bar, Frosted Black B-Bar, SWS Adjustable Buzzer Bar, sunt doar cateva din modelele Anaconda de buzzbar fix sau ajustabil care se potrivesc cerintelor diferite ale pescarilor in ceea ce priveste sistemul de prindere, material, numar de posturi, finisaj etc.

Versatilitatea si designul modern combinate cu superioritatea standardelor de calittate ale elementelor componente sunt trasaturi ce caracterizeaza buzzbarii Anaconda si ii recomanda pescarilor de crap, atat celor cu experienta cat si celor care abia descopera secretele pescuitului.

De ce sa alegem Buzzbari Anaconda de la Total Fishing

In oferta Anaconda pe care o gasin in cel mai mare magazin online din Romania sunt numeroase produse ce asigura fixarea lansetelor ( rod pod-uri, buzzbar). Specificatiile adaugate la fiecare model alaturi de recomandarea oferita de consultantii magazinului, mereu aflati la dispozitia clientilor, permit gasirea rapida a buzzbarilor doriti astfel incat urmatoarele partide de pescuit sa fie asigurate printr-o buna pozitionare a lansetelor. Diferitele modele sunt disponibile la preturi mici, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de buget, pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu materiale si tehnologii performante.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur