Senzori pescuit la crap Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele avertizorilor electronici Baracuda

Pentru pescuitul la crap detectarea rapida a trasaturii poate imbunatati sansele unei reusite in timpul sesiunilor de pescuit chiar si in conditiile in care pescarul nu este in acel moment langa lansete. Aveertizorii electronici permit reactia imediata pentru inteparea pestelui si recuperarea acestuia in conditii bune. Avertizorii electronici Baracuda sunt realizati cu ajutorul materialelor de calitate si a celor mai noi tehnologii si testati o perioada indelungata de pescari profesionisti pentru a oferi clientilor brandului produsele de calitate pe care acestia le asteapta la preturi avantajoase.

Cum alegem avertizorii electronici de la Baracuda

Avertizorii electronici Baracuda sunt disponibili in mai multe variante fiecare pescar putand alege seturi de avertizori cu statie conform numarului de lansete pe care le utilizeaza, de asemenea sunt disponibili avertizori si statii comercializate separat.

Designul modern, rezistent la apa, praf si socuri, impreuna cu tehnologia avansata capabila sa sesizeze cele mai fine trasaturi si raza de actiune lunga a statiei sunt doar cateva din caracteristicile ce recomanda avertizorii electronici Baracuda pescarilor de crap. Volumul, tonalitatea si sensibilitatea avertizorilor, functia de avertizare prin vibratii, consumul redus de energie, echiparea cu mufa pentru swinger sunt alte elemente importante regasite la avertizorii Baracuda. TLI-09, SG-K4, SG-K2 sunt doar cateva din modelele binecunoscute ale avertizorilor Baracuda disponibile in magazin.

De ce sa alegi avertizorii electronici Baracuda de la Total Fishing

Gama variata a avertizorilor, garantia calitatii produselor comercializate si disponibilitatea acestora la oferte si preturi mici alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si sfaturile competente ale consultantilor aflati mereu la dispozitia clientilor asigura posibilitatea alegerii produsului potrivit cerintelor fiecarui pescar indiferent de exigenta acestora.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar