Inapoi

Senzori pescuit la crap Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

16 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

16 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele avertizorilor electronici Baracuda

Pentru pescuitul la crap detectarea rapida a trasaturii poate imbunatati sansele unei reusite in timpul sesiunilor de pescuit chiar si in conditiile in care pescarul nu este in acel moment langa lansete. Avertizorii electronici permit reactia imediata pentru inteparea pestelui si recuperarea acestuia in conditii bune. Avertizorii electronici Baracuda sunt realizati cu ajutorul materialelor de calitate si a celor mai noi tehnologii, testati o perioada indelungata de pescari profesionisti pentru a oferi clientilor brandului produsele de calitate pe care acestia le asteapta la preturi avantajoase.

Cum alegem avertizorii electronici de la Baracuda

Avertizorii electronici Baracuda sunt disponibili in mai multe variante fiecare pescar putand alege seturi de avertizori cu statie conform numarului de lansete pe care le utilizeaza, de asemenea sunt disponibili avertizori si statii comercializate separat.

Designul modern, rezistent la apa, praf si socuri, impreuna cu tehnologia avansata capabila sa sesizeze cele mai fine trasaturi si raza de actiune lunga a statiei sunt doar cateva din caracteristicile ce recomanda avertizorii electronici Baracuda pescarilor de crap. Volumul, tonalitatea si sensibilitatea avertizorilor, functia de avertizare prin vibratii, consumul redus de energie, echiparea cu mufa pentru swinger sunt alte elemente importante regasite la avertizorii Baracuda. TLI-09, SG-K4, SG-K2 sunt doar cateva din modelele binecunoscute de avertizori Baracuda disponibile in magazin.

De ce sa alegi avertizorii electronici Baracuda de la Total Fishing

Gama variata de senzori pescuit, garantia calitatii produselor comercializate si disponibilitatea acestora la oferte si preturi mici alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si sfaturile competente ale consultantilor aflati mereu la dispozitia clientilor asigura posibilitatea alegerii produsului potrivit cerintelor fiecarui pescar indiferent de exigenta acestora.

Sfaturi in alegerea avertizorilor electronici Baracuda

In functie de numarul de partide pe care le efectuati si conditiile meteorologice pe care le veti parcurge, avertizorii vor trebui sa nu isi modifice functionalitatea. Asadar, rezistenta la apa, senzitivitatea in receptionarea trasaturii si transmiterea ulterioara sunt imperative. Modele care sunt prevazute prin constructie cu rezistenta la umiditate sunt cele mai indicate.
De asemenea, avertizorii care vin in dotare si cu statie, permit comutarea avertizarii sonore exclusiv in receptor. Se diminueaza astfel vibratiile si sunetele care ajung in mediul acvatic.

Caracteristici specifice senzorilor de pescuit la crap Baracuda

Senzorii de pescuit Baracuda pot avea in dotare in functie de model, optiuni multiple. Dintre acestea se evidentiaza semnal vizual in momentul trasaturii, semnal de veghe pe durata noptii si diferentiere in indicatorul luminos in functie de tipul trasaturii. Sunt prevazuti cu tehnologie care indica si diferentiaza "drop"-ul de "run". Gama de indicatori acustici ( traditional denumite sonerie ) poate avea mai multe tonuri si diferite frecvente de semnalizare. Acest lucru diferentiaza alarma de a altor colegi pescari care pot folosi acelasi tip de avertizori. Timbrul diferit ajuta la identificarea "bateriei de crap" care este pescuita.

De ce sa alegi avertizorii electronici Baracuda de la Total Fishing

Functionalitatea dovedita in timp a gamei de senzori Baracuda este principalul argument care va poate ghida spre o astfel de alegere. Diversitatea in gama bazata pe diferite niveluri de experienta si practica, asigura un portofoliu cu oferte avantajoase, respectiv echipamente ce pot fi alese facil dupa criterii des intalnite precum, ieftin, bun, dedicat sau calitativ.

Asadar, fiind clar trasate principalele caracteristici cheie ce definesc gama de avertizori pescuit Baracuda, va asteptam atat in magazinul fizic cat si pe pagina online a acestuia pentru a alege modelul dorit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur