Inapoi

Accesorii diverse pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul general sunt necesare diferite accesorii care imbunatatesc confortul sau performantele pescarilor indiferent de experienta acestora. A fost dezvoltata o gama de produse pentru a raspunde cerintelor diverse ale pescarilor.

Pentru pescuitul in zone greu accesibile sunt disponibile secere pentru indepartarea bradisului. Acestea, realizate din materiale de calitate rezistente la coroziune si la utilizare un timp indelungat au filet utiversal putand fi atasate unui maner de minciog pentru a ajunge la locurile ce trebuie curatate de vegetatie. Secerile au diferite forme si marimi si sunt potrivite pentru anumite situatii intalnite la locul de pescuit ales. Sunt insotite de husa ce asigura transportul in cele mai bune conditii.

De asemenea, se poate alege un dispozitiv ce faciliteaza incarcarea tamburului sau un line counter pentu marcarea firului. Acestea si multe alte accesorii petnru pescuitul general sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul pe care il are alocat pescuitului, pana la cele din gama inalta de pret realizate cu cele mai noi materiale si tehnologii de branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a produselor lor si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului general si accesoriilor care asigura confortul pescarilor pe malul apei.

Gama variata de produse care sunt disponibile in magazinul de pescuit online insotite de specificatii pentru fiecare model si sfaturile consultantilor aflati intotdeauna la dispozitia clientilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit cerintelor fiecarui pescar in functie de locul de pescuit ales pentru urmatoarea partida de pescuit, de echipamentul utilizat, bugetul de care dispune sau alte preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur