Inapoi

Fire principale crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1127

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1127

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la crap utilizarea firului potrivit imbunatateste sansele pentru reusita unei capturi impresionante. Gama de fire de crap conceputa pentru acest tip de pescuit s-a dezvoltat in ultimii ani raspunzand unei cresteri a cererii.

Firele monofilament pentru pescuitul crapului sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor si materialelor inovatoare, cu trasaturi care asigura rezistenta la sarcini mari si permit lansarile precise la distanta.

Capacitatea de camuflare a acestuia pe substrat, diametrul mic si elasticitatea redusa, sunt doar cateva din elementele ce fac din firul monofilament alegerea potrivita pentru pescuitul crapului. Rezistenta la nod si la abraziune asigura reusita recuperarii in conditiile unei capturi care necesita mult efort.

Firele monofilament cu strat exterior fluorocarbon aluneca usor prin inele avand o rezistenta mai buna la abraziune si favorizand lansarile la distanta. Firele fluorocarbon asigura invizibilitatea pe substrat marind sansele capturii.

Exista firele monofilament cu compozitie impermeabila, care impiedica patrunderea  apei in structura interioara, pastrandu-si calitatile un timp indelungat.

Firele textile pot fi utilizate pentru pescuitul crapului in situatii dificile avand o foarte buna rezistenta si un diametru redus.

Alaturi de rezistenta, diametrul si elasticitatea firelor, modul de bobinare este foarte importat, bobinarea in sistem paralel pastrand calitatile firului o perioada indelungata.

Puteti alege fire de diferite tipuri, culori, diametre (grosimi), in functie de locul de pescuit, sau preferinte.

Indiferent de tipul firului pentru crap ales, puteti cauta in magazinul de pescuit online diferite modele, de la producatori renumiti, realizate din materiale de calitate ce nu isi pierd calitatile in timp si rezista la sarcini mari. Veti gasi oferte si preturi mici la o gama variata de produse din care il puteti alege pe cel potrivit.

Ce fire crap profesionale sunt recomandate ?

Firele de crap profesionale in primul rand sunt o gama aparte. Sunt gandite pentru mai multe situatii, avand un control ridicat in procesul de fabricare asupra coeficientului de elongatie, suplete si rezistenta la nod. Nu este neglijta anici rezistenta la razele de tip UV.

Cum imi aleg fire principale pentru pescuit la crap ?

In functie de stilul de pescuit ( lansat sau planat ), se aleg firele principale pentru pescuit la crap. Cel mai mic diametru recomandat este de 0.25 milimetri. Deserveste pescarii care pescuiesc lansat. In zona de pescuit plantat, este recomandata utilizarea unor fire mai groase in diametru imbogatite cu rezistenta la abraziune.

Cand se folosesc fire textile pentru pescuit la crap ?

In general, pe distante scurte de pescuit si in zone cu substrat complex. Sunt folosite pentru un control mai bun asupra pestilor in urma unei trasaturi. De mentionat ca odata cu echiparea tamburilor cu fire textile, este indicat sa folosim lansete mai blande.

Ce inseamna fire bune de crap ?

Prin fire bune de crap se intelege o gama de produse testate de pescari, care, de-a lungul timpului si-au construit o notorietate si o comunitate de fani. Aici se regasesc marci precum P Line, Trabucco, Shimano, Fox.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur