Inapoi

Valigete pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 102

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 102

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit pastrarea echipamentului organizat este esentiala. Pentru organizarea si depozitarea in cele mai bune conditii a accesoriilor si instrumentelor necesare pentru pescuit au fost concepute numeroase modele de valigete. Acestea sunt disponibile in diverse modele, fiecare pescar putand alege produsul potrivit cerintelor si necesitatilor in functie de echipamentul utilizat, necesitati sau preferinte.

Utilizarea unei valigete pentru depozitarea si transportul accesoriilor, plutelor, rolelor de fir etc. permite accesul usor la echipament si reducerea timpului de pregatire a acestuia, necesar in mod obisnuit.

Puteti alege o valigeta realizata din material rezistent la socuri si intemperii, cu design modern si greutate redusa, iar dimeniunile, numarul de compartimente si sertare cu care este fiecare valigeta echipata este ales in functie de cerintele fiecarui pescar.

Sistemul de inchidere rezistent, manerul robust care faciliteaza transportul, dimensiunile, numarul de sertare, culoarea sau brandul producator sunt doar cateva din elementele care conteaza in decizia de achizitionare a unei valigete pentru transportul echipamentului de pescuit.

Exista valigete concepute pentru pescuitul la crap sau la spinning fiecare model raspunzand unor cerinte specifice ale fiecarei tehnici.

Orice model de valigeta cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine accesibile indiferent de bugetul disponibil, pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a produselor comercializate.

Gama variata de modele, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare permit alegerea produsului potrivit indiferent de cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur