Carlige offset

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 553

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 553

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la spinning, pentru o buna prezentare a shad-urilor se pot utiliza carlige offset. Acestea asigura nalucilor o prezentare ce atrage interesul pestilor rapitori iar greutatea nalucii poate fi modificata cu ajutorul plumbilor pentru offset astfel incat naluca se poate adapta la diferite situatii aparute in timpul partidei de pescuit.

Carligele offset sunt realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniu. Carligele sunt rezistente la coroziune si la deformare in conditiile atacurilor violente ale exemplarelor de mari dimensiuni.

Realizate din otel carbon, acestea au diferite marimi iar culoarea si dimensiunea carligelor pot fi alese de fiecare pescar in functie de nalucile utilizate si de locul de pescuit preferat.

Carligele offset sunt utilizate pentru monturile de tip Carolina, Texas etc si pot fi utilizatcu shad-uri de diferite dimensiuni. Carligele sunt disponibile impreuna cu lesturile ce pot fi adaugate pe tija sau acestea pot fi achizitionate separat.

Numeroase modele de carlige offset sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru viitoarea partida de pescuit la spinning. Carligele sunt realizate din materiale de calitate si multe poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea produselor si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului la rapitori.

Gama variata de produse impreuna cu specificatiile prezente pentru fiecare din acestea, permit gasirea modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar, atat pentru cei profesionisti cu rezultate remarcabile in cadrul concursurilor importante cat si pentru cei fara o experienta vasta in domeniul pescuitului la spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar