Inapoi

Seturi swingers

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

37 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

37 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cele mai vandute seturi swingers:

Set swinger Fox MK2 Illuminated Set (R,O,G,B) | Set swinger Fox MK3 New (R,O,G,B) | Set swinger ZFish Bite Indicator Enigma 4 | Set 4 swingere cu iluminare Baracuda Swing Arm | Set Swinger Baracuda YL-06-4 4buc/set | Set 3 swingere Anaconda Vipex TXS | Set 4 swingere Prologic K1 Limited Edition Mega Swing Arm Kit

Alte branduri de seturi swingers:

Seturi swingers CarpPro | Seturi swingers Baracuda | Seturi swingers Carp Spirit | Seturi swingers ZFish

 

Pentru detectarea rapida a trasaturii in timpul unei partide de pescuit la crap se poate utiliza un set de swingers pentru pescuit. Acestea semnalizeaza imediat cele mai fine trasaturi pentru a imbunatati timpul de reactie, pentru ca timpul in care obsevam ca montura a starnit interesul unui peste este esential in imbunatatirea sanselor capturarii acestuia.

Achizitionarea unui set de swingers este utila pentru echiparea fiecarei lansete cu acest tip de indicator. Dupa preferinte, puteti opta pentru seturi ce cuprind modele cu capete de culori diferite pentru o mai buna vizibilitate sau seturi in care componentele au aceeasi culoare.

Instalarea swinger-ului se face rapid prin atasarea pe suport si poate fi utilizat indiferent de tipul de fir prezent pe tamburul mulinetei. Tensiunea firului poate fi ajustata in functie de distanta de lansare si alte caracteristici ale locului ales pentru partida de pescuit.

Seturile de swingers au lumina proprie sau sunt prevazute cu spatiu pentru starlita sau isotop, putand alege modelul potrivit in functie de preferintele fiecarui pescar si de particularitatile locului de pescuit.

Sistemul de conectare rapida ce inlatura riscul eliberarii accidentale a firului in timpul trasaturilor rapide sau in conditii de vant puternic, bratul realizat din materiale rezistente in orice conditii si mufa jack pentru conectarea la avertizori sunt doar cateva din elementele importante in alegerea modelului potrivit de indicator pentru pescuitul crapului.

Seturile de swingers sunt prezentate intr-o cutie rigida ce protejeaza indicatorii in timpul transportului si  depozitarii. Aceasta reduce vibratiile aparute in timpul transportului si riscul deteriorarii echipamentului, asigurand functionarea optima a acestuia pe termen lung.

Diferite seturi de swingers sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi accesibile. 

Ce este un set de swingeri pentru pescuit ?

Un set swingeri pentru pescuit este format din trei sau patru swingere de pescuit similari ca model dar diferiti din punct de vedere al culorilor. Uneori pescarii pot forma seturi apeland la acelasi model si aceeasi culoare.

 

Ce seturi de swingers pentru crap sunt recomandate ?

 

In general, pescarii de crap apeleaza la producatori de renume cu istoric si experienta. Aici se ramarca seturi de swingeri pentru crap Anaconda sau seturi de swingeri pentru crap Fox.

 

Cum aleg un set de swingere performante pentru pescuit ?

 

Performanta se traduce prin fidelitate in semnalizare, rezistenta la uzura si mecanisme solide de atasare pe rod pod. Set de swingere performante pentru pescuit sunt Fox sau Anaconda.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur