Inapoi

Anaconda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 246

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 246

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Anaconda este unul din brandurile binecunoscute in randul pasionatilor pescuitului la crap. De origine germana, brandul s-a dezvoltat prin mentinerea unor standarde ridicate in domeniul calitatii produselor realizate si prin atentia acordata nevoilor pescarilor de crap.

Oferind o gama completa de produse la standarde profesionale, pentru performanta si confortul pescarilor de crap, Anaconda reuseste sa se remarce pe piata de profil prin calitatea materialelor folosite pentru realizarea articolelor de pescuit, utilizarea celor mai noi tehnologii disponibile in domeniu si rezistenta deosebita a produselor brandului.

Gama produselor Ananconda cuprinde lansete pentru pescuitul la crap, Rod Pod-uri si suporturi, avertizori si indicatori, fire, accesorii de pescuit si carlige care permit realizarea monturilor preferate sau monturi pregatite pentru utilizarea rapida.

Ananconda este un brand care se remarca si prin produsele din gama de bagajerie. Acestea sunt concepute pentru a asigura protectia echipamentului de pescuit in timpul transportului si pentru a facilita depozitarea accesoriilor si nadei in conditii optime pana in momentul utilizarii. Astfel, genti de pescuit, penare pentru monturi sau huse pentru lansete sunt doar cateva din produsele de bagajerie Ananconda.

Produsele pentru camping completeaza oferta Ananconda, asigurand cele mai bune conditii pescarilor la malul apei: corturi, umbrele, saci de dormit, scaune, paturi si diferite instrumente si accesorii pentru prepararea hranei permit ca fiecare iesire la pescuit sa devina o experienta relaxanta.

Articolele pentru pescuit Ananconda sunt prezente in portofoliul celui mai mare magazin online si fizic de pescuit din Romania – Total Fishing. Gama variata de produse disponibile la numeroase oferte asigura gasirea produsului potrivit pentru fiecare pescar la un pret avantajos.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur