Inapoi

Kit-uri pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit general  poate fi influentata de utilizarea unor elemente de echipament realizate din materiale de calitate. Acestea pot imbunatati sansele de capturare a unui exemplar impresionant.

Echipamentul utilizat pentru pescuitul general poate fi achizitionat sub forma unui kit. Exista mai multe tipuri de kit-uri pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor in functie de locul de pescuit ales sau de pestele vizat.

Exista kit-uri alcatuite din lanseta si mulineta alaturi de care se pot gasi si alte elemente pentru completare ( ex. fir). Brandul acestora, lungimea si puterea de aruncare a lansetei, numarul de tronsoane, tipul inelelor si al mandrinei, finisajul manerului etc. alaturi de specificatiile mulinetei ( tipul franei, sisteme componente, tehnologii, greutate) sunt doar cateva din detaliile ce permit alegerea kit-ului potrivit pentru urmatoarea partida de pescuit.

De asemenea, se poate alege un kit cu mulineta sau multiplicator pentru pescuitul din barca sau de pe mal.

Exista numeroase modele de kituri si pentru copii, iar designul special conceput ii va atrage cu siguranta spre aceasta frumoasa pasiune.

Oricare ar fi modelul kit-ului pentru pescuit general pe care il doriti, il puteti gasi in magazinul de pescuit online sau fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile pentru orice pescar indiferent de bugetul alocat pentru partida de pescuit, pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale de catre branduri renumite in industria producatoare a echipamentului folosit pentru pescuitul general.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur