Inapoi

Accesorii diverse somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

29 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

29 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescarii pasionati de pescuitul la rapitori sau de pescuitul la somn elementele de echipament utilizate sunt extrem de importante. Pentru pescuitul la somn este nevoie de un echipament puternic, rezistent la cele mai solicitante driluri ale acestui urias de apa dulce. De asemenea, trebuie utilizate elemente de echipament ce contribuie la diminuarea efortului si a oboselii care insotesc o partida de pescuit solicitanta.

Pentru o buna vizibilitate a lansetelor in timpul pescuitului nocturn sau in zilele cu vizibilitate redusa exista pentru pescuitul somnului dispozitive speciale ce inlocuiesc vechile starlite si asigura o buna vizibilitate indiferent de conditii. Sunt usor de utilizat si pot fi folosite la pluta, lansete etc.

Pentru evitarea efortului epuizant din timpul recuperarii unui somn de mari dimensiuni se poate utiliza o centura atat pentru pescuitul din barca cat si pentru cel de pe mal. Aceasta permite fixarea lansetei si asigura o mai buna stabilitate in timpul drilului marind sansele capturarii unui trofeu remarcabil.

Juvelnicul flotant ce poate fi utilizat in timpul pescuitului in curent, saltele de primire, balize, rulete pentru masurarea pestilor si multe alte accesorii extrem de utile pot fi gasite in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente. Exista o gama variata de produse de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret, de la branduri renumite care si-au dezvoltat o gama de produse dedicate acestui stil de pescuit. Sunt branduri recunoscute pentru standardele ridicate in ceea ce priveste calitatea produselor, realizate cu materiale si tehnologii de ultima ora.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur