Inapoi

Paturi pescuit Fox

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui pat de pescuit Fox

Pescarii de crap care planuiesc sesiuni de pescuit desfasurate pe o perioada mai indelungata cunosc importanta echipamentului pentru camping. Diferite branduri producatoare de echipament de pescuit au dezvoltat game de produse care includ paturi sau scaune de pescuit, corturi etc. Utilizarea unui pat de pescuit Fox ofera confortul necesar in timpul sesiunilor de pescuit si este conceput cu ajutorul materialelor performante pentru a rapunnde cerintelor pescarilor.

Cum alegem un pat de pescuit Fox

Paturile de pescuit pot fi selectate de fiecare pescar in functie de brandul perferat sau de trasaturile functionale pe care le include. Dimensiunile generoase si rezistenta modelului ales pot fi detalii esentiale in momentul alegerii unui pat pentru pescuit.

Materialul din care este realizat cadrul si numarul pricioarelor care fixeaza pozitia patului (6 sau 8 picioare) alaturi de tipul saltelei si rezistenta acesteia la utilizare si deformare sunt alte elemente importante in alegerea modelului de pat pentru pescuit.

Echiparea picioarelor cu talpici antinoroi va mari stabilitatea patului permitand asezarea lui pe orice tip de teren. Sistemul de reglare a inaltimii picioarelor permite adaptarea patului la orice conditii ale locului de pescuit preferat.

Exista varianta alegerii unui pat cu sac de dormit inclus Fox Flatline 6 LEG 5 Season Sleep System.

Sacul de dormit care asigura conforul in orice sezon poate fi folosit impreuna cu patul venind in completarea saltelei din spuma cu densitate ridicata. Materialele performante care alcatuiesc patul si tehnologiile avansate ce asigura instalarea usoara si confortul pescarilor sunt doar cateva din elementele ce caracterizeaza paturile de pescuit Fox.

Seria Fox R Series cuprinde trei variante ale paturilor de pescuit: R1-Compact, R2 Standard, R3- Kingsize. In acest fel rapunzand cererilor pescarilor din domeniul pescuitului la crap si nu numai.

Modelul, culoarea si marimea patului sunt detalii ce permit selectarea variantei potrivite fiecarui pescar in functie de preferinte si buget.

Toate paturile Fox sunt realizate din materiale de calitate rezistente la uzura si intemperii.

De ce sa alegi un pat de pescuit Fox de la Total Fishing

Din diferitele modele de paturi de pescuit Fox aflate in oferta magazinului de pescuit fizic si online la preturi mici pescarii pot alege modelul pe care si-l doresc in functie de bugetul disponibil si preferinte. Specificatiile prezente la fiecare model in cadrul magazinului online si recomandarile consultantilor Total Fishing faciliteaza alegerea unui pat de pescuit avand garantia ca acesta va avea o durata de utilizare indelungata pastrandu-si caracteristicile.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur