Inapoi

Echipament preparare boilies

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

58 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

58 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Crap RO vs UK
Urmareste filmul "Crap RO vs UK"!

Va supunem atentiei in acest episod o prima radiografie care compara pescuitul din Anglia cu cel practicat in Romania. In acest sens, alaturi de colegul nostru Radu Dascalescu avem ca invitati pe Claudiu Costache si Ionel Iancu. Specia tinta este crapul. Vom descoperi multe lucruri interesante in cele ce urmeaza si vom descifra cateva mituri. Pas cu pas, Ionel ne explica aventurile sale pe malurile englezesti, unde, a constatat pe propia piele ca scoala romaneasca nu are nici o aplicatie in fenomenul britanic.Cele trei teme mari ale emisiuni sunt gandite sa puna pe masa dialogului subiecte controversate. Tehnicile de atractie, prezentarile perfecte si nu in ultimul rand crapii cu stil si lacurile cochete. Atractia si prezentarile merg mana in mana. Fiecare dintre cei doi pescari are o preferinta : sacul solubil VS punga solubila. In acvariu vom descoperi cum se prezinta in fata crapului cele doua tipuri de monturi. In ambele cazuri, cei doi pescari ajung la un numitor comun: prezenta peletelor si varietatea prin diametru este o necesitate.

Sunt expuse si limitarile pe care le intampini cand folosesti punga si cand folosesti sacul solubil. Vom " merge la pescuit" pe cateva lacuri celebre care servesc drept termen de comparatie in acest dialog. Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Boiliesurile utilizate in timpul pescuitului la crap pot fi alese in functie de mai multe criterii si contribuie la imbunatatirea sanselor unei capturi impresionante.

Pentru a avea boiliesurile perfecte pentru fiecare sesiune de pescuit exista varianta achizitionarii acestora dintr-un magazin de pescuit online sau fizic. Aici putem gasi boiliesuri de la branduri renumite prin calitatea ingredientelor si eficienta retetelor utilizate.

Sunt pescari care doresc sa prepare singuri boiliesurile acasa pe baza retetelor a caror eficienta o cunosc si cu care obtin rezultate remarcabile fie ca vorbim de boiliesuri solubile sau tari.

Pentru acestia exista o gama de produse care le faciliteaza efortul depus pentru a realiza boiliesuri perfecte pentru fiecare partida de pescuit.

Echipamentul pentru prepararea boiliesurilor ieftine acasa cuprinde mese, pistoale si conuri pentru pistoalele de boiliesuri.

Mesele pntru rulat boilies pot fi ales in functie de dimensiunile boiliesurilor dorite si de capacitatea fiecarui produs. Sunt realizate din material rezistent, usor de manipulat si garanteaza producerea boiliesurilor perfect rotunde.

Pistoalele pentru boiliesuri sunt extrem de utile si ele pentru pescarii de crap care doresc sa-si prepare singuri nada. Acestea pot fi manuale sau automate (se pot conecta la un compresor), alegerea apartine fiecarui pescar in functie de preferinte si buget.

Conurile pentru pistoalele de boiliesuri sunt accesorii necesare pentru realizarea boliesurilor de diferite diametre. Acestea sunt compatibile cu produsele de la anumite branduri sau sunt universale.

Orice element pentru realizarea usora a boiliesurilor poate fi gasit la oferte si preturi mici in magazinul de pescuit online unde sunt produse ce raspund cerintelor fiecarui pescar de crap.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur