Inapoi

Buzz bars stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru fixarea pozitiei lansetei in timpul partidelor de pescuit stationar este necesara utilizarea buzzbarilor. In functie de numarul lansetelor utilizate, pot fi alesi buzzbari cu 2 posturi sau 3 posturi etc. care vor raspunde necesitatilor fiecarui pescar de stationar.

Materialul din care sunt realizati, numarul de posturi, dimensiunea, finisajul si brandul, sunt cateva din caracteristicile ce permit ficarui pescar alegerea modelului potrivit dupa preferinte, numarul lansetelor, buget si brand preferat.

Exista modele de buzzbari ce au sistem de fixare ajustabil pentru alegerea unghiului potrivit pentru pozitia lansetei.

Buzzbarii pot fi realizati din diferite materiale care le ofera trasaturi specifice. Buzzbarii din aluminiu sunt foarte usori, in timp ce produsele realizate din otel inoxidabil sunt rezistente la coroziune. Materialele de calitate garanteaza utilizarea acestora indelungata in cele mai bune conditii.

Numeroase modele de buzzbari pentru pescuitul stationar sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru echipamentul de pescuit, pana la cele din gama inalta de pret realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora.

Multe poarta semnatura unor branduri recunoscute pentru calitatea dovedita de produsele lor de-a lungul anilor si prin utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in industria producatoare de echipament destinat pescuitului stationar.

Gama variata de produse disponibile, ofera fiecarui pescar de stationar ocazia alegerii produsului potrivit pentru viitoarea sesiune de pescuit astfel incat instalarea echipamentului sa se faca usor, lansetele sa fie fixate in timpul trasaturilor puternice, iar partida de pescuit sa fie reusita.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur