Inapoi

Accesorii mulinete spinning, casting

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 98

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 98

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Prezentare noutati Abu Garcia
Urmareste filmul "Prezentare noutati Abu Garcia"!

In cele ce urmeaza, colegul nostru Mihai Moga ne prezinta noutatile din gama Abu Garcia - divizia mulinete spinning ce au intrat de curand in stocul magazinului TotalFishing. Asa cum vom descoperi, sunt prezente multe modele de interes care se remarca prin calitate si pret avamtajos. Gama este una mixta, compusa din mulinete clasice si baitcast-uri. De asemenea, amintim si de prezenta produselor semnate de Mike Iaconelli - imaginea Abu Garcia la nivel mondial. Sub amprenta renumitului pescar gasim lansete de spinning si casting si mulinetele aferente.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


Tamburi de rezerva mulinete spinning

Pescarii care practica tehnica pescuitului la spinning, cunosc importanta folosirii unei mulinete de calitate care sa permita lansarea si recuperarea repetata fara sa solicite un efort suplimentar din partea lor.

Pentru mentinerea in forma optima a mulientei si adaptarea ei la diferite situatii aparute in timpul partidei de pescuit exista posibilitatea achizitionarii unui tambur de rezerva compatibil cu modelul mulinetei de spinning utilizate.

Tamburii de rezerva sunt fabricati de acelasi brand care produce mulineta si permit schimbarea rapida a liniei in timpul pescuitului pentru adaptarea la conditiile locului de pescuit ales sau pentru a inlocui linia rupta accidental.

Materialul din care sunt realizati tamburii de rezerva ( ex. aluminiu, grafit), capacitatea lor, forma si marimea depinde de mulineta pentru care au fost conceputi iar fiecare pescar poate alege modelul potrivit in functie de necesitati. Tamburii sunt realizati din materiale de calitate, cu ajutorul celor mai noi tehnologii si permit utilizarea mulinetei in cele mai bune conditii o perioada indelungata pentru obtinerea de noi exemplare de mari dimensiuni in timpul sesiunilor de pescuit la rapitori.

Orice model de mulineta pentru spinning sau casting utilizati, puteti gasi numeroase accesorii pentru mulinete in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, potrivite pentru orice tip de buget, pana la cele scumpe, realizate de branduri renumite pentru calitatea si performanta dovedite de produsele comercializate si prin inovatiile aduse in doemeniul dezvoltarii echipamentului de pescuit prin utilizarea celor mai noi tehnologii pe care le-au incorporat in generatiile noi de mulinete pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur