Inapoi

Suporti cantarire

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

18 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Dupa recuperarea in siguranta a pestelui urmeaza cantarirea acestuia, in timp ce ii asiguram cele mai bune conditii ce ii vor permite sa se intoarca in apa in cel mai scurt timp fara sa fie afectat.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil echipamentul de cantarire trebuie sa fie pregatit in momentul prinderii unui peste, fiindca orice minut in plus conteaza pentru starea lui.

Pentru primirea si cantarirea in siguranta a pestelui avem nevoie de saltea de primire si saltea de cantarire, cantar de pescuit si un tripod pentru pescuit.

Trepiedul pentru pescuit este realizat din materiale de calitate rezistente la coroziune( aluminiu, inox) avand o constructie solida, cu bare de rigidizare (dupa model). Acesta permite cantarirea exemplarelor de mari dimensiuni fara a rani in vreun fel pestele.

Picioarele telescopice faciliteaza instalarea tripodului in pozitia dorita in functie de locul de pescuit sau preferintele fiecarui pescar.

Modul rapid de instalare, materialul de calitate din care este construit, sistemul de prindere sigur sau carligul rezistent sunt doar cateva din elementele de care tinem seama in decizia de achizitionare a unui tripod de pescuit.

Indiferent de modelul ales, o gama variata de rod pod-uri sunt disponibile in magazinul de pescuit online la preturi si oferte de nerefuzat. Acestea vor permite alegerea modelului potrivit in functie de cerinte, loc de pescuit, model, brand preferat, culoare etc.

Rod pod-urile sunt construite cu materiale de calitate, majoritatea de branduri renumite pentru calitatea de care dau dovada produsele lor si ajuta la cantarirea rapida a pestilor de mari dimensiuni.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur