Inapoi

Accesorii avertizori

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

27 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

27 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Functionarea in conditii optime a avertizorilor electronici in timpul partidelor de pescuit si durata de viata indelungata a acestora, sunt conditionate de utilizarea unor accesorii realizate din cele mai bune materiale si provenite de la brandurile producatoare ale avertizorilor.

Pentru transportul si depozitarea in conditii de siguranta maxima, o cutie rigida captusita cu burete va tine avertizorii fixati fara a permite deplasarea sau deteriorarea componentelor in urma vibratiilor la care sunt supusi in timpul deplasarii.

In gama accesoriilor pentru avertizori exista carcase de schimb colorate diferit, cu ajutorul carora putem ii putem personalizam dupa preferinte si pot fi detectati mai rapid.

Sistemul ce permite detasarea rapida a avertizorilor si prinderea lor la orice rod pod, snurul pentru agatarea avertizorului sau husa din neopren ce asigura protectia impotriva umezelii, rolele magnetice de schimb etc., toate sunt accesorii potrivite pentru avertizori si sunt utile in timpul pescuitului asigurand protectia echipamentului sau imbunatatind confortul fiecarui pescar.

De asemenea puteti gasi detectori de miscare pentru senzorii de pescuit. Acestia semnalizeaza apropierea unei persoane sau animal si pot fi utili atat in timpul noptii cat si in timpul zilei.

Accesorii diferite pentru avertizorii dedicati pescuitului la crap puteti gasi in magazinul de pescuit online. Aici sunt numeroase modele de la branduri renumite prin calitatea produselor lor, disponibile la oferte si preturi mici. Acestea permit alegerea produsului potrivit pentru fiecare pescar indiferent de cerintele acestuia, avand siguranta calitatii componentelor si reusitelor realizate cu ajutorul avertizorilor electronici in timpul petrecut pe malul apei. Utilizarea echipamentului de calitate asigura petrecerea unei perioade de relaxare in mijlocul naturii in asteptarea unei noi trasaturi ce va fi semnalizata cu siguranta de avertizori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur