Inapoi

Motoare electrice barca Minn Kota

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui motor de barca Minn Kota

Pentru pescarii care practica pescuitul din barca alegerea unui motor care sa poata fi utilizat in diferite locuri de pescuit indiferent de caracteristicile acestora ( vegetatie, adancimea apei, structura substratului) este esentiala pentru o partida de pescuit reusita. Exista diferiti producatori care in ultimele decenii au dezvoltat domeniul motoarelor pentru pescuit sportiv. Utilizarea unui motor de barca Minn Kota beneficiaza de garantia calitatii componentelor utilziate si de functii inovatoare care se bazeaza pe tehnologii noi pentu a imbunatati performantele motorului si posibilitatea utilizarii acestura in diferite situatii caracteristice locului de pescuit ales. Astfel traditia brandului, experienta si deschiderea spre inovatie se imbina pentru a realiza noi serii de motoare care raspund cerintelor pescarilor care practica pescuitul din barca.

Cum alegem un motor de barca Minn Kota

Motoarele de barca pot fi alese in functie de caracteristicile locului de pescuit sau de puterea dorita de fiecare pescar. Motoarele de barca Minn Kota sunt disponibile in diferite modele pentru a raspunde cerintelor variate ale pescarilor. Endura C2 34,45,55lbs, Endura Max, Traxxis 55lbs sunt doar cateva din modelele de motoare de barca realizate de Minn Kota cu ajutorul compoentelor rezistente si a tehnologiilor performante. Endura C2 este o serie de motoare ce cuprinde modele cu puteri diferite pentru a acoperi numeroase aplicatii. Realizate cu ajutorul materialelor de calitate si al tehnologiilor inovatoare, motoarele Endura C2 sunt recomandate pentru utilizarea zilnica o perioada indelungata. Asigura o utilizare usoara si silentioasa. Endura Max asigura putere si performanta alaturi de durata indelungata a utilizarii. Sistemul Digital Maximizer permite utilizarea optima o perioada lunga de timp. De asemenea permite un control foarte bun. Minn Kota Traxxis cu sistemul Digital Maximizer asigura o buna manevrabilitate si putere de functionare silentioasa. Elicea Power Prop cu care este echipat ofera posibilitatea utilizarii in locuri cu vegetatie. De asemenea asigura un control bun al vitezei de deplasare iar consumul bateriei este optimizat.

De ce sa alegem un motor de barca Minn Kota

In oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania,Total Fishing, se regasesc diferite modele de motoare Monn Kota la preturi accesibile. Fiecare produs este insotit de specificatii astfel incat pescarii pot identifica rapid puterea, materialele din care sunt realizate motoarele sau functii ale acestora. Recomandarile oferite de consultantii Total Fishing vin in completarea acestora pentru a facilita alegerea motorului potrivit pentru fiecare pescar pasionat al pescuitului din barca.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur