Inapoi

Plumbi pentru offset

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 73

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 73

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul paridelor de pescuit la rapitori trebuie utilizate monturi potrivite pentru pestele dorit si pentru locul de pescuit ales.

Pentru monturile offset, Carolina, Texas etc este necesara utilizarea unor plumbi speciali.

Plumbii pentru offset pot fi realizati din Tungsten, acesta avand o densitate mai mare decat plumbul, permite utilizarea unor dimensiuni mai mici pentru echiparea nalucii artificiale. Sunt prevazuti in interior cu un tub din plastic ce protejeaza firul in timpul lansarilor si recuperarii si sunt destinati nalucilor concepute pentru pescuitul rapitorilor.

Culoarea, marimea si greutatea pot fi alese de fiecare pescar in functie de necesitatile aparute in timpul pescuitului, de naluca utilizata sau de adancimea la care doreste sa evolueze aceasta.

Plumbii pentru monturile de spinning sunt aerodinamici si permit lansarile la distante lungi si controlul perfect al nalucii in conditii de pescuit in curent puternic. Pentru fixarea plumbului se poate utiliza un stopper siliconic ce fixeaza greutatea pe tija carligului.

Indiferent de marimea, culoarea sau greutatea plumbului pentru carlige offset cautat, puteti gasi numeroase modele, alaturi de alte produse pentru monturi offset in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru urmatoarea partida de pescuit la spinning.

Plumbii pentru offset sunt realizati din materiale de calitate.Ei sunt fabricati de branduri renumite pentru eficienta produselor lor si pentru dezvoltarea continua si inovatia in domeniul echipamentului dedicat pescuitului la rapitori, avand ca obiectiv imbunatatirea rezultatelor obtinute atat de pescarii cu experienta in timpul concursurilor cat si de catre cei care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur