Inapoi

Site

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 98

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 98

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la method feeder pe Iazul Bila 2
Urmareste filmul "Pescuit la method feeder pe Iazul Bila 2"!

Va propunem un maraton de pescuit in compania echipei C&B. In acest episod care dureaza mai mult de 6 ore, Radu Dascalescu are ca invitati o parte din echipa de field test a celor de la C&B Nada Extra. Tiberiu Constantin, Robert Brezoianu si Adrian Lazar s-au instalat pe malurile lacului Iazul Bila 2 pentru o partida de method feeder in cautarea crapilor. Nici problemele tehnice nu i-au ocolit pe cei 4 pescari, avand batai de cap cu sunetul care intr-un final s-a remediat.

In apa au ajuns mai multe nade dintre care unele cunoscute cum ar fi nada maro pe baza de faina de peste, nada cu alune tigrate care are in continut si biscuiti sau nada de halibut care urmeaza sa ajunga pe rafturile magazinului TotalFishing.

Cei 4 pescari au format doua echipe in urmatoarea formula : Lazar si Brezoianu si Constantin si Dascalescu. Cele doua pontoane ocupate au fost periate in distanta in majoritatea cazurilor. Cum a decurs partida si ce aventuri au avut de trecut cei 4 pescari, veti descoperi in acest material urmarindu-l.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit este necesara utilziarea unei nade de calitate a carei eficienta este cunoscuta. Pregatirea nadei este un pas foarte important care asigura o textura si omogenitate ce imbunatatesc sansele capturarii unor noi trofee la fiecare partida de pescuit atat in timpul concursurilor cat si in afara acestora.

Obtinerea unei texturi si compozitii potrivite se poate realiza cu ajutorul unei site pentru nada. Exista diferite modele de sita pentru nada, sunt realizate din material pastic sau metal, iar diametrul plasei difera astfel incat fiecare pescar poate alege o sita potrivita pentru nada pe care o utilizeaza.

Exista si site pentru galeata compatibile cu anumite modele si marimi. Sita este un ajutor binevenit in timpul pregatirii nadei iar gama variata de modele si dimensiuni faciliteaza alegerea sitei potrivite indiferente de cerintele pescarilor.

Culoarea, materialul din care este realizata, forma (rotunda, patrata etc) si diametrul plasei, alaturi de brandul producator, sunt doar cateva dintre elementele care conteaza in momentul achizitionarii unei site pentru pregatirea nadei. Indiferent de model acestea sunt realizate din material rezistent si asigura utilizarea in cele mai bune conditii un timp indelungat.

Numeroase modele si marimi de site pentru pregatirea nadei sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru achizitionarea echipamentului pentru pescuit. Multe sunt fabricate de branduri renumite pentru calitatea si eficienta dovedita de-a lungul timpului de produele lor si pentru interesul manifestat in domeniul dezvoltarii echipametnului pentu pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur