Site

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 91

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Sita pentru momeala Drennan DMS Pellet Strainer
  • Nou
  • Mai ieftin cu 16 %

  Sita pentru momeala Drennan DMS Pellet Strainer

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 17,20 LEI Pret Special 14,40 LEI
 2. Sita Jaxon pentru galeata 18L
  • Mai ieftin cu 32 %

  Sita Jaxon pentru galeata 18L

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 46,00 LEI Pret Special 31,20 LEI
 3. Sita Maver pentru galeata 45l - Mica
  • Mai ieftin cu 20 %

  Sita Maver pentru galeata 45l - Mica

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 92,00 LEI Pret Special 73,60 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 91

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit este necesara utilziarea unei nade de calitate a carei eficienta este cunoscuta. Pregatirea nadei este un pas foarte important care asigura o textura si omogenitate ce imbunatatesc sansele capturarii unor noi trofee la fiecare partida de pescuit atat in timpul concursurilor cat si in afara acestora.

Obtinerea unei texturi si compozitii potrivite se poate realiza cu ajutorul unei site pentru nada. Exista diferite modele de sita pentru nada, sunt realizate din material pastic sau metal, iar diametrul plasei difera astfel incat fiecare pescar poate alege o sita potrivita pentru nada pe care o utilizeaza.

Exista si site pentru galeata compatibile cu anumite modele si marimi. Sita este un ajutor binevenit in timpul pregatirii nadei iar gama variata de modele si dimensiuni faciliteaza alegerea sitei potrivite indiferente de cerintele pescarilor.

Culoarea, materialul din care este realizata, forma (rotunda, patrata etc) si diametrul plasei, alaturi de brandul producator, sunt doar cateva dintre elementele care conteaza in momentul achizitionarii unei site pentru pregatirea nadei. Indiferent de model acestea sunt realizate din material rezistent si asigura utilizarea in cele mai bune conditii un timp indelungat.

Numeroase modele si marimi de site pentru pregatirea nadei sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru achizitionarea echipamentului pentru pescuit. Multe sunt fabricate de branduri renumite pentru calitatea si eficienta dovedita de-a lungul timpului de produele lor si pentru interesul manifestat in domeniul dezvoltarii echipametnului pentu pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar