Inapoi

Sisteme antitangle feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 80

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 80

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la feeder fiecare element al echipamentului folosit si accesoriilor care il completeaza sunt la fel de importante pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute pe parcursul zilei.

Pentru sustinerea momitorului feeder este necesara adaugarea unui sistem antitangle care sa reduca sarcina aplicata firului si sa faciliteze lansarile la distanta fara riscul incurcarii liniei.

Sistemul antitangle este realizat din diferite materiale usoare ( plastic, aluminiu etc), cu agrafa ce permite schimbarea pozitiei fara a incurca firul si culori care faciliteaza camuflarea pe diferite tipuri de substrat.

Marimea tubului antitangle poate fi alesa de fiecare pescar in functie de echipamentul utilizat si greutatea momitorului.

Sistemele antitangle sunt realizate din materiale de calitate care garanteaza utilizarea in cele mai bune conditii si faciliteaza lansarile sigure la distanta la locul vizat, reducand in acelasi timp riscul incurcarii firului.

Indiferent de modelul de sistem antitangle pentru pescuitul la feeder pe care il preferati, puteti gasi numeroase modele in  magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru viitoarea partida de pescuit, pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, de branduri renumite pentru calitate si inovatie in domeniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului la feeder.

Produsele sunt testate o perioada indelungata inainte de a intra pe piata, pentru a garanta eficienta si rezistenta lor in timpul partidelor de pescuit stationar, de catre pescari cu experienta si reusite in cadrul competitiilor internationale de profil.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur