Dynamite Baits

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 524

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Boilies Dynamite Baits Carpodrome Halibut Fletan 7-9mm
  • Mai ieftin cu 20 %

  Boilies Dynamite Baits Carpodrome Halibut Fletan 7-9mm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 26,00 LEI Pret Special 20,80 LEI
 2. Pasta solubila Dynamite Baits Sea Cheese 150g
  • Mai ieftin cu 20 %

  Pasta solubila Dynamite Baits Sea Cheese 150g

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 27,00 LEI Pret Special 21,60 LEI
 3. Pelete Dynamite Baits Pre-Drilled Garlic Hook Pellets 8mm
  • Mai ieftin cu 20 %

  Pelete Dynamite Baits Pre-Drilled Garlic Hook Pellets 8mm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 29,00 LEI Pret Special 23,20 LEI
 4. Nuggets Dynamite Baits Super Fishmeal Pop-up - White/Brown
  • Mai ieftin cu 20 %

  Nuggets Dynamite Baits Super Fishmeal Pop-up - White/Brown

  Stoc Magazin

  Rating:
  100%
  Regular Price 30,00 LEI Pret Special 24,00 LEI
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 524

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Numele Dynamite este usor de recunoscut in intreaga Europa pentru nada de calitate pe care o produce. Astfel, fiecare pescar a utilizat sau cunoaste produsele Dynamite Baits si eficienta acestora.

Dynamite Bits a aparut in Anglia la mijlocul anilor 90 si de la inceput a urmat conceptul “bait made by anglers for anglers”( nada realizata de pescari pentru pescari). Aceasta idee a stat la baza companiei in permanenta si a ajutat la dezvoltarea impresionanta a gamei de produse de-a lungul anilor.

Swim Stim sau The Source sunt doar cateva din gamele de produse care au contribuit la renumele Dynamite si care si-au dovedit eficienta in timp si au rezistat provocarilor lansate de competitori.

Echipa Dynamite Baits cuprinde pescari de elita care contribuie cu experienta si cunostinte la dezvoltarea noilor game de produse concepute pentru pescuitul la crap sau match.

Garantia produselor realizate in fabrica de langa Nottingham, Anglia si reteaua de distributie ce cuprinde peste 30 de tari din Europa sunt doar cateva din elementele ce asigura calitatea si accesibilitatea produselor Dynamite (boilies, pelete, nada sau aditivi lichizi), astfel incat fiecare pescar sa beneficieze de produsul pe care il doreste.

Pentru pescuitul la crap gama Dynamite include boiliesuri ( Complex-T, The Source, The Crave, Red Amino, Monster Tigernut, Big Fish, Carptec ), momeala de carlig, aditivi lichizi, seminte, pelete, nada, accesorii.etc.

Pentru pasionatii pescuitului la match sunt disponibile pelete, nada, particule, adtivi lichizi, momeala de carlig, accesorii.

Toate produsele sunt realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate ce imbunatatesc rezultatele obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre incepatori.

Gama produselor Dynamite Baits se regaseste in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit sportiv din Romania – Total Fishing.Cum pescuiesc nada Dynamite Baits ?

Nada Dynamite Baits este gandita pe retete complexe si complete in acelasi timp. Necesita doar adaugare de parte lichida pentru preparare. In partea lichida pot fi adaugati atat aditivi lichizi cat si aditivi praf. Nada Dynamite Baits are nevoie de o umezire in minim doua etape cu o pauza de 10 minute intre pasi. In urma fiecarei umeziri, este recomandata sitarea nadei.Cum aleg din gama Dynamite Baits pop up-uri ?

Pentru a alege din gama Dynamite Baits pop up-uri este important sa cunoastem profilul apelor pe care le vom pescuit. Atat marimea cat si culoarea, ori aroma conteaza. Gama de pop up-uri Dynamite Baits este complexa si pune la dispozitie pescarilor de crap o gama foarte variata.Ce groundbait Dynamite Baits este mai bun ?

Orice groundbait Dynamite Baits este bun. Retetele sunt initial testate si apoi propuse spre comercializare. Este important sa facem alegerea corecta in functie de specia tintita si anotimpul in care pescuim. Exista groundbait Dynamite Baits atat pentru apa rece cat si pentru sezonul cald si pentru lacuri dar si pentru rauri.Ce produse Dynamite Baits ar trebui sa aleg ?

Indiferent de situatie, gama de produse Dynamite Baits este gandita sa acopera orice situatie in care se poate afla pescarul. Gama de boilies-uri The Source este cea mai folosita la noi in tara avand rezultate foarte bune.

Nadele din clasa Swim Stim sunt apreciate de pescari datorita rezultatelor obtinute in sesiunile de pescuit.  Aditivii lichizi sunt calitativ si eficienti. Gama de pop up-uri si-a castigat o pozitie ferma in clasamanetul preferintelor pescarilor de la noi.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar