Inapoi

Accesorii mulinete match

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Fiecare tehnica de pescuit presupune utilizarea echipamentului potrivit pentru a imbunatati sansele prinderii pestilor doriti. Mulinetele pentru pescuitul la match nu fac exceptie de la aceasta regula. Pentru a mentine o mulineta de match in cele mai bune conditii pot folosite diferite accesorii compatibile cu modelul avut. Acestea pot fi achizitionate din magazinul de pescuit online sau fizic.

Un tambur de rezerva permite schimbarea rapida a liniei pentru adaptarea la situatii diferite in timpul partidei de pescuit sau pentru a continua pescuitul in cele mai bune conditii in cazul superii accidentale a firului.

Tamburii de rezerva sunt realizati din diferite materiale (aluminiu, grafit etc) iar alegerea lor se face in functie de brandul si modelul mulinetei utilizate.

Accesoriile pentru mulinetele de match sunt realizate de aceleasi branduri care produc mulinetele si sunt perfect compatibie cu modelele pentru care sunt concepute. Sunt realizate din materiale de calitate care asigura utilizarea indelungata in conditii optime si maresc performantele obtinute in timpul sesiunilor de pescuit la match.

Indiferent de modelul mulinetei pentru match preferat puteti gasi accesorii in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentr echipamentul de pescuit.

Gama variata de produse ofera oportunitatea alegerii modelului potrivit dupa studierea specificatiilor prezente pentru fiecare model. Accesoriile poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitarea materialelor si utilizarea celor mai noi tehnologii disponibile in domeniu dezvoltarii echipamentului pentru pescuit.  Astfel, fiecare pescar poate alege accesoriile potrivite mulinetei pe care o detine deja, pentru adaptarea acesteia la diferite situatii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur