Inapoi

Hangers

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 209

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 209

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la crap alaturi de avertizorii electronici folositi pentru semnalizarea rapida a trasaturii, mai sunt si alte elemente necesare pentru o buna atentionare in momentul in care pestele da semne ca este interesat de momeala.

Un hanger de pescuit este un element de semnalizare util pentru imbunatarirea numarului capturilor in timpul unei partide de pescuit.

Exista numeroase modele de hangere de la diferiti producatori de la cele ieftine accesibile indiferent de bugetul disponibil, pana la cele de la branduri renumite prin calitatea materialelor utilizate si si inovatia tehnologiilor care au contribuit la dezvoltarea acestora.

Diferite tipuri de hangere sunt potrivite pentru pescuit la distante mari, medii sau in apropierea malului. Acestea asigura o buna precizie in transmiterea semnalului si sunt concepute in acelasi timp cu design compact, modern. De asemenea, hangerele se impart intre cele care au lumina proprie si cele prevazute au lacas pentru izotopi. In ambele situatii hangerele ofera o buna vizibilitaate pentru detectarea rapida a muscaturii.

Sistemul de bile magnetice care pot ajusta tensiunea firului si sistemul care permite ajustarea lesturilor adaugate sunt elemente de care tinem seama in decizia de achizitionare a hangerelor pentru pescuitul crapului. Componentele de calitate, lesturile detasabile utile pentrtu adaptarea la diferite situatii si distante, sistemul inovator ce permite adaptarea tensiunii firului pentru a detecta orice miscare sunt elemente care fac diferenta si permit alegerea modelului potrivit in functie de necesitati.

Numeroase modele de hangere de pescuit sunt prezente in magazinul de pescuit online impreuna cu oferte si preturi avatajoase ce faciliteaza alegerea modelului potrivit.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur