Inapoi

Fire spod, marker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

21 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
  1. Fir textil RidgeMonkey RM-Tec Transmit Spod and Marker Braid 0.28mm/11.3kg/300m
    • Mai ieftin cu 15 %
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

21 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Tehnicile de nadire si marcare practicate de catre pescarii de crap necesita folosirea unor elemente de echipament speciale, de la mulinete, lansete pana la firele pentru pescuitul la crap.

Firele textile utilizate pentru aceste tehnici sunt foarte rezistente si sunt potrivite pentru pescuitul la distanta. Realizate din fibre Dyneema de cea mai buna calitate, cu ajutorul tehnologiilor de noua generatie, firele textile utilizate pentru sondare au un diametru redus putand fi utilizate usor pentru lansarile precise la mare distanta si realizarea recuperarii rapide.

Exista modele care au o flotabilitate buna sau sunt fire de tip scufundator, putand fi alese in functie de particularitatile locului de pescuit si de preferinte.

Pentru nadire este necesar un fir foarte rezistent la sarcini mari si poate fi utilizat impreuna cu un leader pentru imbunatatirea rezultatelor. Exista modele de fir pentru spod care au semne la distante egale.

Firele pentru marcarea locului de pescuit se remarca prin lipsa de elasticitate, rezistenta buna la nod si culoarea vizibila. In functie de model, acestea pot fi prevazute cu semne de culoare contrastanta la distante egale,

Firele pentru nadire si marcare au finisaj neted si sunt rezistente in timpul lansarilor repetate cu rachetele de nadire sau cu plumbii pentru sondare.

Diferite modele de fire pentru spod si marker sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic. Acestea sunt insotite de oferte si preturi variate, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul de care dispunem pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite pentru calitate de care dau dovada produsele lor si care ofera garantia testarii acestora timp indelungat inainte de lansarea lor pe piata.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur