Inapoi

Plumbi feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

54 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

54 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Crap RO vs UK
Urmareste filmul "Feeder : cage VS method!


In acest episod, avem o prima dezbatere intre doua ramuri ale disciplinei feeder: cosul VS method. In acest sens, alaturi de noi sunt prezenti Bogdan Ionescu si Cezar Miron. Cei doi pescari sunt pregatiti sa ne ajute sa intelegem diferentele principale intre cele doua stiluri de pescuit. De la nada, trecand prin monturi si adresabilitatea celor doua tehnici speciilor de pesti, vom incerca sa parcurgem cat mai multe subiecte in timpul alocat.Vom descoperi impreuna monturi pentru cele doua stiluri, vom urmari in acvariu evolutia nadelor pentru a intelege diferentele dintre cele doua mari clase.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !

Sunt expuse si limitarile pe care le intampini cand folosesti punga si cand folosesti sacul solubil. Vom " merge la pescuit" pe cateva lacuri celebre care servesc drept termen de comparatie in acest dialog. Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescuitul la feeder presupune utilizarea elementelor de echiapement potrivite, pregatirea minutioasa a acestora si alegerea locului de pescuit perfect. Pentru lansarile precise la locul dorit, alaturi de lanseta, mulineta si firul alese un detaliut important il constituie plumbul pentru feeder utilizat.

Exista mai multe tipuri de plumbi ce pot fi utilizati pentru pescuitul la feeder. Plumbul para sau picatura este unul dintre acestia. Este extrem de versatil putand fi folosit pentru numeroase tehnici de pescuit.

Un plumb pentru pescuitul la feeder cu forma aerodinamica permite lansarea la distanta a monturii la locul ales indiferent de greutate.

Sunt disponibile mai multe finisaje ale plumbilor pentru pescuitul la feeder, potrivite pentru camuflarea pe diferite tipuri de substrat, fiecare pescar poate alege astfel plumbul potrivit pentru locul de pescuit vizat si pentru echipamentul utilizat.

De asemenea, poate fi ales un plumb pentru feeder cu spatiu care permite umplerea cu diferite tipuri de nada, pelete sau aditivi pentu a imbunatati eficienta monturii utilizate.

Greutatea plumbului si forma acestuia, vartejul de mari dimensiuni cu care este echipat, culoarea sau brandul sunt doar cateva din elementele care conteaza in decizia de achizitionare a plumbilor pentru pescuitul la feeder iar gama larga a modelelor disponibile in magazinul de pescuit online si fizic ofera ocazia alegerii modelului potrivit. Specificatiile prezente pentru fiecare produs si sfaturile consultantilor sunt de asemenea factori ce contribuie la gasirea modelului de plumb pentru feeder perfect pentru fiecare situatie intalnita in timpul unei partide de pescuit alaturi de prieteni sau al unei competitii din domeniu.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur