Inapoi

Mulinete bolo, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la bolognesa fiecare element de echipament sau accesoriu utilizat conteaza in obtinerea rezultatelor dorite. Astfel, utilizarea mulinetei potrivite pentru o anumita situatie caracteristica locului de pescuit ales poate imbunatati capturile si performantele permitand lansarile precise la locul dorit si recuperarea in siguranta a pestilor prinsi.

Accesoriile pentru mulinetele bolognese sunt realizate din cele mai bune materiale de catre brandurile ce produc mulinetele pentru care acestea sunt concepute.

Utilizarea unui tambur de rezerva potrivit permite adaptarea mulinetei la conditiile specifice de pescuit dintr-o anumita zona si schimbarea rapida a liniei in cazul ruperii accidentale a acesteia.

Tamburii sunt realizati din materiale de calitate (aluminiu, grafit) si sunt compatibili cu anumite modele de mulinete, astfel incat fiecare pescar poate alege produsul potrivit in functie de mulineta pe care o are deja. Utilizarea accesoriilor originale disponibile in magazinul de pescuit online garanteaza durata lunga de utilizare a mulinetei in cele mai bune conditii si imbunatateste rezultatele obtinute in timpul partidelor de pescuit.

Ofertele si preturile mici accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit permit fiecarui pescar sa gaseasca produsul potrivit, mulineta sau accesoriu, in functie de preferinte, locul de pescuit ales sau brandul preferat.

O gama variata de produse este disponibila, oferind ocazia alegerii modelului potrivit pentru fiecare pescar ce practica pescuitul la bolognesa. Multe produse poarta semnatura unor branduri recunoscute pentru calitatea materialelor si tehnologiile de ultima generatie pe care le adapteaza la cerintele producerii echipamentului pentru pescuit, vizand imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari si reducerea efortului depus de acestia in timpul sesiunilor de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur