Inapoi

Naluci

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 26795

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 26795

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Naluci pentru pescuit la salau
Urmareste filmul "Naluci pentru pescuit la salau".

Vezi cateva recomandari despre twistere pentru pescuit la salau. Descopera ce culori si greutati sa folosesti in functie de cat de tulbure sau nu este apa.
Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

In pescuitul la rapitori, fie ca vorbim de pescuitul la somn, la salau, stiuca  sau biban, ca momeala sunt folosite frecvent naluci artificiale.

Categoria momeli artificiale este doar un nume generic pentru mii de produse, cu diverse denumiri, culori, texturi, marimi, ceea ce pentru un incepator poate deveni o problema.

Cum aleg o naluca stiuca? Nalucile de stiuca sunt de regula voblere, lingurite oscilante sau rotative, twistere si spinner bait. Pentru ape mici si pentru pescuit de suprafata , spre exemplu, se poate folosi cu success voblerul. Rotativele sunt perfecte in ape tulburi, iar in ape cu bradis este ideal slug-ul ( naluca din categoria twister pescuit ).

La categoria naluci salau , cele mai frecvent folosite sunt twisterele, fie trase pe jig , fie in diverse alte monturi. In general, se poate opta pentru marimi intre 3 – 10 cm, dar cele mai cautate si cu un randament mai mare sunt cele de 7cm. Din punct de vedere al culorilor , mare cautare au alb, rosu, galben, verde, cu glitter sau fara, alegerea lor facandu-se functie de culoarea apei.

Grupa de naluci somn include linguri, voblere si twistere. Linguritele ( blinkere ) sa fie de preferat de dimensiuni mari si ca greutate , in principiu, 20-40gr. Voblere folosite in pescuitul la somn sa fie de dimensiuni mari si sa aiba ancore solide. Ele pot fi atat de suprafata, cat si de adancime. Alegerea twisterului si jigului trebuie sa tina seama de adancimea si curentul apei.

Daca sunt in cautarea de naluci biban, cu siguranta optez pentru voblere. Alegerea nu este usoara, pe piata existand o oferta foarte bogata, atat in magazin online, cat si in magazin fizic.Ce inseamna  set naluci spinning ?

Prin set naluci spinning se face referire la o selectie de naluci sub forma de pachet. Un set de naluci pentru spinning poate contine diverse modele atat soft cat si reactive gandite atat pentru o singura specie de rapitor cat si pe un spectru mai larg cu adresabilitate mai mare : salau, stiuca, biban.

Ce naluci pentru stiuca sa cumpar ?

In general, capitolul de naluci pentru stiuca este unul foarte mare. Este bine sa avem in trusa atat naluci soft de tip shad si grub , de minim 7 centimetri, cat si naluci reactive din care amintim: lingurile oscilante, voblere sau cicade.Ce fel de naluca este un twistere de stiuca ?

Un twister de stiuca este o naluca soft de forma unui vierme cu o coada de tip virgula. Denumirea corecta este de grub. " Twister " este numele unui producator consacrat de naluci siliconice moi : "Mister Twister " mai precis.Ce tip de naluci se numesc  gume de pescuit ?

Se numesc "gume de pescuit " nalucile siliconice moi. Este un termen popular folosit de pescarii de rapitor. Face referire la absolut toate nalucile siliconice ce se gasesc spre vanzare in magazinul Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur