Inapoi

Kit-uri monturi feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

44 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

44 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la Method Feeder la distanta
Urmareste filmul "Pescuit la Method Feeder la distanta"!

In acest episod, Radu Dascalescu si Razvan Stef va invita “La pescuit cu TotalFishing” in lumea pescuitului la method feeder. Abordam pescuitul la distanta in aceasta tehnica. Nu este usor sa identifici echipamentul pentru distanta in aceasta disciplina. Se reflecta ca impact inclusiv in monturi si nada. In general, tehnica de distanta in method feeder, are principii extrem de bine stabilite pe care esti obligat sa le respecti. Nu numai lanseta si mulineta sunt importante. Diametrul firului este de asemenea esential. La fel ca si tunning-ul pe zona de momitoare cu care se doreste a se pescui la distanta. Razvan ne ajuta sa intelegem mai bine montura de method feeder cu wafters.

Discutam de particularitati ale firului pentru momeli din clasa wafters ( critic echilibrate ) versus momeli de substrat. De asemenea, aflam informatii interesante despre metodele de atasare a unei momeli in aceasta tehnica. Intre baitband si spin sunt diferente in prezentarea finala de pe substrat. Razvan nu este un pescar care sa agreeze rig-urile scurte. Prefera monturi mai lungi si uneori fire mai rigide. Filtrul personal denota faptul ca pescuitul nu este o stiinta exacta.

Nu ocolim nici firele pentru 100 metri in lansare. Diametrul firului principal, actiunea lansetei si puterea de aruncare se afla intr-o stransa legatura. Daca cele trei elemente nu sunt calibrate corect, pescarul de method feeder pierde precizie si control in lansare.

Inaintam “ in partida “ si punem pe masa spre discutie mulinetele pentru distanta. Aflam cum ne ajuta o mulineta cu un tambuur mai mare si ce raport de recuperare este indicat sa utilizam. Pe langa aceste criterii, este importanta si lungimea totala de fir recuperata intr-o tura complete de manivela. La method feeder la distanta, nada este un subiect sensibil. In mai putin de doua minute o poti strica, din punct de vedere mecanic. Conteaza enorm de mult stilul personal in lansare, cantitatea de parte lichida si SITAREA nadei. Sunt lucruri cu caracter obligatoriu.

Este un atelier in toata regula in compania unui pescar cu prezenta in competitii. Lucrurile puse pe masa sunt utile tuturor celor care sunt curiosi sa faca pasul in lumea pescuitului la distanta in aceasta tehnica ! Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru persoanele pasionate de tehnica pescuitului la feeder exista kituri pentru monturi de feeder. Cu ajutorul acestora pescarii pot avea la indemana toate elementele necesare pentru realizarea unei monturi.

Elementele componente ale unei monturi pentru pescuitul la feeder sunt realizate din materiale de calitate, purtand semnatura unor branduri recunoscute pentru seriozitate de care au dat dovada de-a lungul anilor in fabricarea si vanzarea produselor lor.

Kiturile pentru pescuitul la feeder pe rau sau lacuri, pentru caras etc., pot fi alese in functie de culoarea substratului, lungimea si caracteristicile monturii sau preferinte.

Acestea sunt doar cateva din elementele care determina achizitionarea unui kit pentru monturile folosite la pescuitul la feeder.

Kiturile cuprind seturi pentru doua sau trei monturi sau sunt disponibile separat.De asemenea se pot alege cutii cu seturi pentru monturi. Acestea au design compact si pot fi luate usor in bagaj pentru a le avea alaturi pe malul apei.

Exista monturi speciale pentru pescuitul la feeder pe ape curgatoare. Includ accesorii anti-tangle ce impiedica rasucirea firului si permit atasarea rapida a monturii reducand riscul incurcarii acesteia. Exista kituri cu momitor pentru pescuitul cu pelete sau nada.

Utilizand monturile realizate din elemente potrivite pentru locul de pescuit ales, cresc sansele de a prinde mai multi pesti.

Agrafele quick change si vartejele potrivite ajuta la realizarea rapida a monturilor si cresc sansa capturilor.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei monturi pentru feeder sau doriti accesorii pentru realizarea acesteia, gasiti numeroase modele de la branduri diverse in magazinul de pescuit online la preturi mici si oferte speciale.Ce inseamna monturi de  feeder ?

Prin monturi de feeder se intelege o varietate de monturi dedicate disciplinei de pescuit la feeder. Sunt doua mari clase in acest caz. Monturi de feeder pentruape curgatoare si monturi de feeder pentru tehnica method feeder. Sunt diferite si variaza atat ca lungimi cat si ca tip de momitor sau cosulet.


Ce este un penar monturi feeder ?

Un penar monturi feeder este un sistem de depozitare a monturilor de feeder. Sunt special concepute pentru depozitarea carligelor legate. Difera in functie de stilul practicat. Pot fi role pentru carligele legate folosite pe ape curgatoare si lacuri in tehnica cosulet sau de tip caseta cu sisteme de tensionare pentru monturi pe lac in tehnica method.


Ce inseamna monturi feeder cu cosulet ?

Prin monturi feeder cu cosulet se face referire la carlige legate, cosulete si sisteme de atasarea a a cosuletelor de linia principala a lansetei. In general, aceasta tehnica implica sa fie utilizate carlige legate cu lungime ce variaza intre 20 de centimetri si un metru.


Cand se folosesc monturi feeder cu power gum ?

Se folosesc monturi feeder cu power gum in situatia in care pestii capturati sunt de talie mai mare.Power gum-ul este un sistem antisoc feeder, menit este sa atenueze in timpul drill-ului socurile generate de pesti. Un avantaj ala acestei monturi este ca se poate apela la carlige de stationar, de dimensiuni reduse.


Ce inseamna o cutie monturi feeder?

In general, o cutie monturi feeder face referire la un sistem de depozitare al intregului ansamblu al monturii. Exista in acest sens genti  ( organizatoare ) de feeder care ofera cutii compartimentate pentru depozitarea momitoarelor ( atat method cat si cosulet ) si spatii pentru penarele de rig-uri.


Cum aleg accesorii monturi feeder ?

Accesoriile monturi feeder se aleg in functie de disciplina practicata. Insumeaza mai multe auxiliare necesare pentru confectionarea monturilor. Aici intra agrafele rapide de mici dimensiuni, quick change-uri sau varteje.

 
Cate tipuri monturi feeder exista ?

Exista multe tipuri monturi feeder la ora actuala. Ca nota generala se impart in monturi feeder cu cosulet si monturi feeder de tip method.


Ce este o montura feeder ape curgatoare ?

O montura feeder apa curgatoare este o montura cu un momitor de tip cosulet si un rig cu lungime variabila intre minim 20 de centimetri si uneori, 1.8 metri.


Ce inseamna montura feeder pentru platica ?

Prin montura feeder pentru platica se intelege un anumit tip de montura dedicata pescuitului la platica. Cel mai des intalnita este montura cu cosulet. La fel de bine se poate prinde si la monturile de tip method feeder daca se coreleaza marimea carligului si diametrul momelii cu talia pestilor.


Ce este o montura feeder pentru Dunare ?

O montura feeder pentru Dunare este o montura de apa curgatoare. Are la baza cosulete grele pentru stabilitate ridicata in curentul apei. Rig-urile sunt variabile ca lungime si sunt concepute pescuitului cu momeala vie.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur