Inapoi

Plioare, linii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 110

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 110

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Method feeder la Piteasca 2
Urmareste filmul "Method feeder la Piteasca 2"!

In acest episod, Radu Dascalescu il are ca invitat pe Daniel Streche pentru cateva ore de pescuit in tehnica method feeder. Cei doi pescari stau pe un ponton spate in spate, pe malurile lacului Piteasca 2.

Este o partida in care nu se pune accent pe tehnica, ci pe ingredientele secrete ale pescuitului. Intrecere amicala, prezentare de echipament sau amintiri relatate intr-o nota plina de umor sunt secretul unei partide reusite de aceasta data.

"Pe sub mana", Radu ne-a pregatit un atelier subtil prin care puncteaza aspecte importante. Mare atentie la cantitatea de nada pe care o ducem pe vad. Pe principiul discutat in multe emisiuni, " nu mai poti scoate ce bagi in apa", Radu a dus pe vad aproximativ 3 litri de nada inainte de startul emisiunii, pe o zona deschisa fara structuri. Daniel s-a lipit de mal si a pregatit un vad format din cateva lansari cu method-ul spre deosebire de cosul de nadire la care a apelat gazda emisiunii.

Vom vedea atat crapi cat si carasi la mal si, la fel de important, frecventa trasaturilor. Vadul lui Radu a fost asaltat de carasi, moment in care apar si schimbari in abordarea colegului nostru. Lansari mai dese, momeli schimbate la 2 lansari, nada dispersata la contactul method-ului cu apa si sondarea extremitatilor zonei nadite. Cu putina atentie si printre glume sau amintiri, puteti fura cateva solutii care va vor fi de folos spunem noi.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase!

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


Pentru despozitarea si transportul in cele mai bune conditii a liniilor pentru pescuitul stationar este necesara utilizarea unor plioare ( scarite ).

Acestea pot fi alese in functie de marime, culoare sau brand producator pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor.

De asemenea, pot fi achizitionate linii pregatite pentru pescuit, ideale pentru cei care nu dispun de timpul necesar pregatirii unei linii sau abia descopera frumusetea pescuitului stationar.

Exista si varianta achizitionarii unei cutii de plioare pentru linii. Cu dimensiuni si forma compacta, acestea pot fi depozitate usor in compartimentele scaunului modular cu care sunt compatibile pentru a fi la indemana in timpul partidei de pescuit. Continand scarite de culori diferite, acestea permit ca fiecare pescar sa-si organizeze liniile in functie de preferinte pentru a le avea la indemana in timpul partidei de pescuit si astfel timpul necesar indentificarii liniei potrivite unei anumite situatii sa fie redus.

Forma compacta a cutiilor pentru scarite permite transportul usor fara a ocupa spatiu important in bagaje.

Indiferent de modelul de scarita sau linie pentru pescuitul stationar pe care il cautati, il puteti gasi alaturi de numeroase alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti pentru pescuit.

Astfel, indiferent de brandul preferat, fiecare pescar poate alege produsul potrivit dintr-o gama variata de modele avand garantia calitatii acestuia. Toate produsele sunt realizate cu cele mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniu si asigura confortul si reducerea efortului depus de pescari pentu pregatirea echipamentului in timpul sesiunii de pescuit stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur