Inapoi

Ground sticks

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit avem nevoie de cunoasterea perfecta a locului pe care dorim sa-l nadim, astfel incat sa tinem cont de cele mai mici detalii (adancimea apei, tipul substratului etc). Acest lucru este posibil prin utilizarea mai multor elemente ale echipamentului de pescuit.

Unul din aceste elemente este ground stick-ul, un kit pentru sondarea locului de pescuit.

Acestea au mai multe tronsoane pentru a asigura transportul facil, si sunt disponibile in mai multe marimi pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor. Acestia pot alege produsul potrivit in functie de specificul locului de pescuit ales.

Pentru unele modele exista si tronsoane suplimentare disponibile ce pot fi achizitionate separat si se adauga kitului ( pentru locurile in care adancimea apei depaseste dimensiunile standard ale ground stick-ului).

Kit-urile au maner ergonomic pentru a asigura o buna prindere iar elementele sunt realizate din material usor si sunt rezistente la coroziune. De asemenea, sunt realizate astfel incat sa nu existe riscul pierderii in apa in timpul sondarii din barca.

Daca sunteti in cautarea unui ground stick, puteti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online la oferte si preturi avantajoase. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate si rezista in cele mai bune conditii la utilizare indelungata.

Exista modele din game diferite de pret, de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget, la cele mai scumpe, realizate de branduri renumite in industria producerii echipamentului de pescuit la crap pentru inovatia in dezvoltarea de noi produse ce urmaresc imbunatatirea performantelor pescarilor si faciliteaza munca depusa de acestia in timpul partidelor de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur