Inapoi

Plase minciog crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul exemplarelor de mari dimensiuni, minciogul utilizat este la fel de important ca oricare alt element din echipamentul ales. Plasa minciogului este si ea importanta pentru reusita capturii. Pentru a aduce cu succes la mal un trofeu prins cu mult efort, plasa minciogului trebuie sa nu raneasca pestele si sa aiba rezistenta necesara pentru a nu ceda la manevrarea acestuia.

Plasa pentru minciogul utilizat la pescuitul crapului trebuie sa fie realizata din materiale de calitate si potrivita pentru minciogul pentru care este cumparata. Poate fi o plasa ce se usuca rapid si nu retine mirosul, astfel incat dupa utilizare minciogul poate fi depozitat in bagaj fara sa deterioreze sau sa impregneze cu mirosul greu masina cu care este transportat.

Cusaturile intarire suporta o sarcina mare fara sa se deterioreze, in timp ce plasa cauciucata asigura protectia pesstelui si nu permite agatarea accidentala a carligului in timpul utilizarii minciogului.

Culoarea plasei poate fi aleasa in functie de preferinta, iar modul usor de instalare permite alocarea unui timp redus pregatirilor, oferind o perioada mai lunga pentru pescuitul alaturi de cei dragi.

Oferte si preturi mici pentru plasa de minciog cautati in magazinul de pescuit online unde gasiti modele de la diferiti producatori. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, care asigura protectia pestelui si reusita capturii. Exista diferite variante care va ofera libertatea alegerii unui produs bun din orice gama de pret ( de la plasa pentru un minciog ieftin pana la plasele concepute pentru mincioguri de la branduri renumite. )

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur