Inapoi

Mulinete crap Shimano

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete Shimano

Pasionatii pescuitului la crap cunosc importanta utilizarii unei mulinete potrivita atat lanseteii cat si locului de pescuit ales. Alegerea unei mulinete de crap Shimano asigura garantia calitatii acesteia si a performantelor obtinute de-a lungul timpului de produsele brandului atat in timpul competitiilor importante cat si in afara acestora. Utilizarea celor mai noi tehnologii care revolutioneaza piata de profil si a materialelor inovatoare sunt doar cateva din caracteristicile pentru care Shimano si-a castigat locul in topul producatorilor de mulinete pentru crap.

Cum alegem o mulineta de crap Shimano

Pentru pescuitul la crap Shimano ofera o gama completa de mulinete pentru toate situatiile intalnite in timpul sesiunilor. Puteti alege mulinete Spod/Marker pentru nadire si marcare, prezenta baitrunner-ului, a franei rapide sau raportul de recuperare si greutatea sunt doar cateva din elementele care conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete de crap de la Shimano. De asemenea, materialul din care sunt realizate componentele si tehnologiile caracteristice brandului (Super Slow Oscillation, Ar-C Spool, X-Protect, X-Ship, Hi Speed Drag, Parallel Body Etc) sunt detalii importante ce asigura performanta pe termen lung a mulinetei. Indiferent de tehnica practicata sau de bugetul disponibil Shimano ofera o gama de produse ce include atat modelele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de buget, dar care pastreaza standardele de calitate Shimano cat si mulinete din gama superioara de pret. Aero Technium 12000, Power Aero 14000XSB, Ultegra CI4+, Sidona FI etc. sunt doar cateva din mulinetele care alcatuiesc gama dedicata pescuitului la crap de la Shimano.

De ce sa alegi o mulineta Shimano de la Total Fishing

Gama mulinetelor Shimano pentru pescuitul crapului se regaseste in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania. Astfel, fiecare pescar are posibilitatea alegerii modelului potrivit din numeroase oferte disponibile in magazinul fizic si online, in functie de echipamentul utilizat, locul de pescuit, tehnica practicata sau buget, avand garantia calitatii produsului achizitionat si a sfaturilor competente ale consultantilor Total Fishing

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur