Inapoi

Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000

Producator
SKU
SPM14000XTC

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 630,00LEI Pret Special 598,50LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
Discount
5%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 5 %

Detalii Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000

Noul model Shimano Spedmaster 14000 XTC dispune de tehnologii de ultima generatie ce completeaza design-ul atractiv in doua culori verde inchis si negru.

Prezenta sistemului Super Slow Osccilation si a franei rapide Instant Drag completeaza caracteristicile ce fac din aceasta mulineta una ideala in pescuitul crapului, oferind pescarilor control maxim in drill-urile dificile si posibilitatea de a atinge distante mari in lanseuri. De asemenea tehnologia X-Ship va imbunatatii durata de viata a angrenajelor, recuperarea fiind foarte fina iar puterea considerabil imbunatatita.

Cu o capacitate de inmagazinare de aproximativ 550 metri de fir cu o grosime de 0.35mm si un raport de recuperare de 4.3:1 mulineta va recupera 103 cm de fir la fiecare tura de manivela, facand din sesiunile de pescuit la crap o adevarata experienta demna de profesionisti.
Speedmaster XTC este o mulineta puternica ce se va comporta exceptional pe durata partidelor de pescuit facand din acest model alegerea potrivita avand in vedere raportul pret/calitate exceptional de care dispune.


Tehnologii:

  • Parallel Body - axul si tamburul mulinetei sunt paralele cu blank-ul, astfel se va reduce frecarea firului de blank. Reducand frecarea, se vor obtine distante mari in aruncare.
  • AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
  • Aero WraP II - este un sistem de infasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi evitand incurcarea firului.
  • Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
  • Instant Drag - sistemul de frana instant permite reglarea franei de la 'liber' la 'strans' extrem de repede.
  • Super Slow Oscillation 5 - la o tura completa a tamburului, rotorul aseaza 50 de spire. Acesta asezare a firului combinata, cu alte tehnologii ( AR-C Spool, Super Slow Oscilation si Parallel Body) vor imbunatati asezarea firului pe tambur si implicit aruncarile la distante extreme.
  • Super Stopper II - anti-revers evoluat si imbunatatit.
  • X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara.
  • Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantului agreat de producator, direct in interiorul mecanismului.


Specificatii:

  • Tambur AR-C din Aluminiu;
  • Rotor echilibrat;
  • Line Clip metalic;
  • Greutate: 645g;
  • Rulmenti: 4+1;
  • Raport recuperare: 4.3:1;
  • Recuperare fir/tura de manivela: 103cm;
  • Manivela din Aluminu;
  • Buton SoftTouch EVA;
  • Max.Drag: 20kg;
  • Capacitate tambur:

             0.35mm - 550m,
             0.40mm - 400m,
             0.45mm - 300m.

  • Se livreaza impreuna cu 2 seturi de reductii:

             1 x 3500;
             1 x 10000.

  • Greutate: 625g.
Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.
 

Alte variante pentru mulineta Shimano Speedmaster:

Mulineta Shimano Speedmaster XTD 14000 | Mulineta Shimano Speedmaster XSD 14000 | Mulineta Shimano Speedmaster 14000 XSC 

Produse compatibile cu mulineta Shimano Speedmaster:

Tambur de rezerva Shimano Speedmaster XTC 14000

Ce caracteristici principale are mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000?

Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 este echipata cu un corp din grafit durabil si un tambur de mare capacitate, avand un sistem de transmisie precis si un design ergonomic.

Care este capacitatea de stocare a firului pentru mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000?

Capacitatea de stocare a firului pentru mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 este de aproximativ 0.35mm/550m, oferind spatiu suficient pentru pescuitul la distante mari.

Este mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 potrivita pentru pescuitul la distante mari?

Da, mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 este ideala pentru pescuitul la distante mari.

Ce tip de sistem de franare utilizeaza mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000?

Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 este echipata cu un sistem de franare frontala, care asigura un control precis si consistent in timpul  drill-ului.

Este recomandata mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 pentru pescarii incepatori?

Da, mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 poate fi o alegere excelenta pentru pescarii incepatori, oferindu-le performante fiabile si usurinta in utilizare.

Specificatii Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000

Baitrunner Nu
Frana rapida Da
Raport de recuperare 4-4.4
Marime 14000
Greutate mulinete 601-650 g
Cu tambur de rezerva Nu
Producator Shimano

Review-uri clienti

Nota: 5 (11)

100% of 100
Page
Afiseaza pe pagina
  1. 1

    100%
    Recomand

    Sorin,

    Publicata pe

  2. 2 buc

    100%
    ,

    Robert,

    Publicata pe

  3. Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000

    100%
    Din punctul meu de vedere, găsesc această mulinetă de la Shimano extraordinară raportată la calitate preț. Prezintă un design deosebit imbinat cu o culoare unică, facilitează aruncările la distanță cât și recuperările în forță, se comportă exemplar în driluri. Cu alte cuvinte își merită banii exclamă sau un punct!

    CGD,

    Publicata pe

  4. Mulineta Shimano Speedmaster 14000 XTC o mulinetă de excepție

    100%
    Am achiziționat de curând această mulinetă și sunt foarte mulțumit de cum funcționează. Pentru a nu folosi prea mult fir se poate folosi unul din reducțiile de 10000 sau 3500. Cea de 3500 o recomand dacă pescuiți numai din lansare. Mai are și un set de 4 șaibe pentru Așezarea firului pe tambur în diferite forme, eu nu le-am folosit încă și ca atare firul se așează uniform pe toată lungimea tamburului (aceste informații le puteți găsi și pe YouTube dacă dați căutare cu numele acestei mulinete). Am să mai achiziționez o bucată ca să am două scule de excepție în combinație cu lansetele Shimano Tribal TX-1A

    Arpad Keresztes,

    Publicata pe

  5. Mulineta Shimano Speedmaster 14000 o mulinetă de excepție

    100%
    Am achiziționat această mulinetă de curând și chiar azi am testat-o. Sunt foarte mulțumit de felul cum lucrează și cum așează firul pe tambur. Are în dotare două seturi de reducții de 10000 și 3500, eu am folosit pe cel de 10000 ca să nu folosesc prea mult fir, dacă pescuiți numai din lansare se poate folosi reducția de 3500. SRE și un set de 4 șaibe pentru a regla după preferință modul de așezare a firului pe tambur, eu încă nu le-am folosit, iar firul se așează la fel pe toată lungimea tamburului. Am să mai achiziționez o bucată ca să am două scule de excepție în combinație cu lansetele Shimano Tribal TX-1A.

    Arpad,

    Publicata pe

  6. O mulineta de excepție Shimano Speedmaster XTC 14000

    100%
    Am achiziționat această mulinetă de curând și chiar azi am și testat-o. Sunt foarte mulțumit de cum lucrează, așează foarte bine firul pe tambur și frâna se reglează foarte ușor. Dacă nu doresc să încarc foarte mult fir mă ajută acele două seturi de reducții, eu l-am folosit pe cel de 10000. Are un set de șaibe care mă ajută la felul cum doresc să se așeze firul, momentan nu le-am folosit și firul umple tamburi uniform la cele două capete. Voi mai achiziționa încă o bucată ca să am două echipamente de excepție cu lansetele Shimano Tribal TX-1A.

    Arpad,

    Publicata pe

  7. Foarte multumit

    100%
    O mulineta de calitate si puternica. Recomand

    Nica Adrian,

    Publicata pe

  8. Super

    100%
    Detin o mulineta si am mai comandat inca o bucata pentru ca sunt niste mulinete robuste si foarte fiabile se comporta extraordinar in drill la pescuitul crapului .Multumesc echipei Totalfishing!

    CORNEL,

    Publicata pe

  9. Ardelean

    100%
    Sunt foarte multumit de mulinete! Recomand cu incredere si magazinul Totalfising!

    George,

    Publicata pe

  10. Super

    100%
    Detin o mulineta si am mai comandat inca o bucata pentru ca sunt niste mulinete robuste si foarte fiabile se comporta extraordinar in drill la pescuitul crapului .Multumesc echipei Totalfishing!

    Cornel Petricas,

    Publicata pe

Page
Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:8

Buna seara as avea nevoie de confirmare din partea dumneavoastra daca aceasta mulineta beneficiaza sigur de functiile AR-C Spool , Aero WraP II , Dyna Balance pentru ca pe siturile concurente aceste functii nu apar in descriere , mentionez ca doresc sa achizitionez aceasta mulineta si vreau sa stiu daca aceste functii sunt reale sau nu . Multumesc anticipat de ajutor.

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Aceasta mulineta beneficiaza de urmatoarele tehnologii: Aero WraP II, G Free Body, Hi-Speed Drag, Parallel Body, Propulsion Line Management System, Super Slow Oscillation 5, X-Ship. Toate aceste date se regasesc pe pagina oficiala Shimano.

O zi placuta!

Bună dimineața. Am și eu o întrebare, va rog : Care este diferența între Shimano Speedmaster 14000 Xtc și Shimano Ultegra 14000 Xtd ( în afara de tamburul de rezerva lipsa la Speedmaster). O comparație strict ibtre mulinete, plusuri și minusuri, dacă sunt. Speedmaster sunt căutate, se vând bine, au fost probleme cu ele, se întorc pt garanție??? Mulțumesc.

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Diferentele intre SpeedMaster 14000 XTC si Shimano Ultegra 14000 XTD, sunt aproape inexistente. Este vorba de acelasi corp, acelasi tambur,
acelasi numar de rulmenti, acelasi sistem de oscilatie, diferentele mari sunt culoarea si bucsa dintr-un material mai calitativ cu care este
echipata mulineta SpeedMaster 14000 XTC.

Tinand cont de anul de fabricatie al mulinetei Ultegra XTD, chiar si de la aparitia mulinetei SpeedMaster XTC in portofoliul magazinului
TotalFishing, Ultegra XTD a fost mult mai bine vanduta. Acest lucru este datorat si de prezenta tamburului de rezerva inclus in pretul mulinetei. Daca ne raportam la numarul de mulinete vandute din ambele modele, problemele de garantie in magazinul TotalFishing au fost aproape inexistente.

Multumim!

Salut. Mai aduceti MULINETA SHIMANO SPEEDMASTER 14000 XTC? Multumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 o sa revina in stocul nostru imediat ce aceasta mulineta este disponibila in stocul furnizorului.

Va multumim!

Buna ziua, Imi puteti spune daca este compatibila aceasta mulineta cu o lanseta fox warrior s de 3,9 m? Detin aceste lansete si nu sunt sigur de compatibilitate. Multumesc!

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, se potriveste cu lanseta Fox Warrior S.

Salut echipa. Mă interesează galetul la speedcast are bucșa aia de plastic(păcătoasă) că la versiunile ci4 am înțeles că au fost probleme cu plasticul din galet....se tăia plasticul de la fire subțiri.

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Bucsa nu este de plastic, galetul insa, da. Noi nu avem nici un feedback in acest sens, insa este posibil sa fie implicati mai mult factori ce au determinat aceasta problema.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe adresa de e-mail, vanzari@totalfishing.ro.

Va multumim!

Buna ziua!Aveti vreo informatie cand primiti in stoc aceasta mulineta?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

In acest moment mulineta se afla in stoc.

Va multumim!

Cum se echilibreaza cu lanseta hakuyo mtx class black edition?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Din pacate nu detinem acest producator in portofoliul magazinului pentru a verifica compatibilitatea in mod real. Singura problema ar putea fi constituita de incompatibilitatea cu talpa mulinetei Shimano Speedmaster XTC 14000.

Va multumim !

Buna ziua,este compatibila cu lanseta shimano aero x1 3.90?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000 nu este compatibila cu lanseta Shimano Aero X1 3.96m. Pentru aceasta lanseta va recomandam urmatoarele variante:

Multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Shimano Speedmaster XTC 14000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie