Inapoi

Antiseptice

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la crap nu conteaza doar recuperarea cu succes a exemplarelor de mari dimensiuni si nu numai, ci si asigurarea protectiei acestora in timpul receptiei si mentinerea sanatatii pestilor la nivel optim.

Pentru asigurarea starii de sanatate a pestilor se poate utiliza un antiseptic pentru a preveni infectarea zonei ranite de carlig sau a altor probleme observate pe corpul acestora la receptie. Solutia antiseptica formeaza o pelicula de protectie ce previne intrarea microbilor in contact cu rana si ajuta la vindecarea rapida a zonei afectate.

Antisepticele utilizate la pescuit sunt disponibile sub forma de spray sau picaturi pentru ca fiecare pescar sa poata alege varianta pe care o considera cea mai potrivita in timpul partidei de pescuit.

Sunt realizate cu ingrediente naturale ( ex. propolis) ce nu ranesc pestii si asigura atat sanatatea acestora cat si protectia intregului mediu acvatic.

Pentru a asigura supravietuirea exemplarelor prinse si existenta unor viitoare partide de pescuit reusite, cu multe capturi, este necesara protejarea pestilor prinsi si mentinerea lor intr-o stare optima.

Indiferent de locul de pescuit ales sau echipamentul utilizat, un antiseptic este intotdeuna util, astfel incat locul lui in bagaj ar trebui sa fie asigurat in permanenta.

In magazinul de pescuit online sunt disponibile diferite solutii antiseptice la oferte si preturi mici, din care puteti alege produsul potrivit in functie de preferinte.

Produsele sunt realizate cu ingrediente de calitate ce nu afecteaza pestii si poarta semnatura unor branduri recunoscute pentru eforturile depuse in dezvoltarea gamei de produse dedicate pescuitului la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur